MMD пуска Philips монитор специално за Xbox

Philips Momentum Designed for Xbox има огромен екран с диагонал 55 инча за потапяне в игрите
(снимка: MMD)

Първият в света монитор, създаден специално за геймърските конзоли Xbox, е моделът Philips Momentum Designed for Xbox. От самото начало той е проектиран да осигури ултимативно преживяване на феновете на Xbox, съобщиха от MMD, лицензен партньор на Philips монитори.

Philips Momentum задава стандартите при игра на Xbox. Включването на новата спецификация HDMI 2.1 позволява конзолна игра от следващо поколение с 4K резолюция и 120Hz честота на опресняване за ултра чисто и плавно геймърско представяне.

Мониторът осигурява оптималната, валидирана за Xbox Series X производителност, от момента, в който го включите. Philips Momentum Designed for Xbox ще бъде наличен с екран с огромен диагонал от 55 инча (139,7 см) за потапяне в игрите.

За разлика от телевизорите, геймърските монитори Philips Momentum са създадени точно за игра – с ниска латентност и малко закъснение, заради които осигуряват много по-плавно и реалистично игрово преживяване. Малкото входно закъснение на сигнала е предимство в динамичните игри, защото действието на играча се изобразява много по-бързо на екрана.

Върховият модел в гамата – 55-инчовия Philips Momentum (559M1RYV) – ще включва и специално проектиран саундбар от инженерите на Bowers & Wilkins, британски производител на озвучителни тела, многократно награждаван за своите иновативни дизайни и инженерни постижения.

Philips Momentum Designed for Xbox включва специално проектиран саундбар
(снимка: MMD)

Philips Momentum поддържа още технологии като DisplayHDR 1000, Variable Refresh Rate за плавна игра и Always Low Latency за моментална реакция на действията. Наличният режим Xbox Game Mode предлага специални настройки на качеството на картината за Xbox.

Моделът е преминал през задълбочено съгласуване, тестване и валидиране от инженерите на Microsoft и TPV, за да се гарантира неговата безупречна съвместимост и постигане на високите очаквания на феновете на Xbox.

Първият модел Philips Momentum Designed for Xbox с диагонал 55 инча ще бъде наличен на пазара през август на препоръчителна крайна цена от €1399. Още модели се очакват в близките месеци.

Коментар