Иноватор в химическото чистене отвори франчайз в София

Mr Jeff пристига в България с отваряне на първия си франчайз за химическо чистене
(снимка: Mr Jeff)

Испанският старъп Mr Jeff, който дигитализира услугите за химическо чистене, отвори първия си франчайз обект у нас – в София, като част от реализацията на плана си за глобално развитие.

Откриването на обект в София ще позволи на Jeff да навлезе бързо на българския пазар. Това е първа стъпка на стартъпа в разширяването на бизнеса си на европейския континент и глобално.

Технологиите на Jeff позволяват дигитализация на традиционни сектори като химическото чистене в частност и на франчайзите като цяло. Комбинацията от технологична платформа и физически точки подобрява „многоканалността” и удобството за потребителя, който може да избере как да използва услугите – офлайн, онлайн, където и както пожелае.

Прането и гладенето са едни от най-досадните задачи в домакинството. Средно човек отделя повече от 130 часа годишно за това задължение, а тези часове могат да бъдат спестени с един клик, чрез приложението Jeff.

Клиентът трябва да маркира мястото на вземане и за доставка на услугата – у дома или на работа, където е по-удобно. Чистите дрехи ще бъдат доставени на прага му.

Всички услуги могат да бъдат заявени чрез приложението Jeff за iOS и Android, през уебсайта или на място в самите франчайзи.

Jeff е стартъп, основан през 2015 г. от Елой Гомез, Адриан Лоренцо и Рубен Муньоз, трима испански предприемачи. Започва като платформа за пране от и до дома и химическо чистене, но в момента се разширява и към нови услуги, включително фитнес с Fit Jeff, която скоро ще стане достъпна в България.

Коментари по темата: „Иноватор в химическото чистене отвори франчайз в София”

добавете коментар...

  1. Фофу

    Гюрсес хаджиидрис Аферим комшу. И сега ако кажеш, че имате и интернет и компютри от 40 год. ще пренапишеш историята.
    Щото то тук се говори за дигитализирането на услугата, чрез приложение за избор на място на получаване на дрехите например.
    Иначе само химическо чистене без интернет добавки имаме и ние от повече от 50 даже год.

  2. Гюрсес хаджиидрис

    Откриха топлата вода,при нас ,Турция,тази услуга я има от 40 години.Да ви е честито.

  3. Снежина Маркова

    Успех на новото начинание. Надявам се, цените да са достъпни за българите.

Коментар