Samsung показва нови сгъваеми устройства на 11 август

„Светът се нуждае от технологии, които се адаптират към променящата се среда”, заяви Ти Ем Рох
(снимка: Samsung)

Нови сгъваеми мобилни устройства подготвя за пазара Samsung, стана ясно от изявление на Ти Ем Рох, президент на корейската компания и директор на дивизията Мобилни комуникации.

След няколко седмици Samung ще покаже нови продукти от серията Galaxy Z, която – според компанията – „ще промени начина, по който потребителите възприемат своите мобилни устройства и придават изцяло нов смисъл на изживяването”.

С премиерата на Galaxy Fold корейският производител създаде изцяло нова категория при смартфоните. Сега компанията ще подобри второто поколение сгъваеми телефони Galaxy Z Fold2 и Galaxy Z Flip, добавяйки повече функции. Сгъваемите смартфони от трето поколение, които се очаква да представи Samsung, ще подобрят изпълнението на няколко задачи едновременно и издръжливостта.

Заедно със следващото поколение Galaxy Z устройства, на технологичната сцена ще дебютира първият по рода си S Pen, специално създаден за сгъваеми телефони. Вместо нов Galaxy Note, този път Samsung ще добави любими функции от Note серията към повече устройства от семейството Galaxy.

Премиерата на продуктите е насрочена за 11 август и ще се предава на живо в сайта на компанията. Новият Galaxy Z Fold ще съчетае най-доброто от смартфоните и таблетите, предлагайки напълно различни начини за работа, свързване и създаване на съдържание. А новият Z Flip ще се отличава с по-изискан стил и издръжливост.

„Днес светът се нуждае от технологии, които се адаптират към променящата се среда. Искаме да обогатим  ежедневието на всеки един, а не на избрана група от хора. От епична камера и живо, потапящо визуално изживяване до дълго издържаща батерия и сигурност, ние се фокусираме върху това, което наистина има значение за нашия потребител”, заяви Ти Ем Рох по повод очакваните нови продукти.

Коментар