Pragmatic Play пусна нова игра със специална бонус механика

Добре познатият в България производител на хазартно съдържание Pragmatic Play се е потопил из мистериите на Древен Египет, за да получи вдъхновение за новия си слот, посветен на тази тематика. Ако искате да научите къде може да изпробвате Rise of Giza PowerNudge с помощта на казино бонус без депозит 2021 може да посетите специалната секция в сайта на 7Дни Спорт.

Новата игра стартира едновременно на няколко пазара и се предлага от непрестанно растящ лист от компании, партньори на Pragmatic Play.

Играта Rise of Giza PowerNudge, както подсказва и самото ѝ име, не само възпроизвежда прекрасно духа на Древен Египет с безупречната си графика и тематично озвучаване, но ни предоставя и шанса да се насладим на най-новата механика от този производител – PowerNudge.

Този нов начин на игра идва като алтернатива на добре познатата каскадна система за определяне на печалбите. PowerNudge се активира при всяка печеливша комбинация за играта. Механиката премества барабаните с печеливши символи с по едно поле надолу, което ни дава шанса за нови печалби.

Скарабея, който се счита за символ на безсмъртие и възкресение в античен Египет, служи като скатер в най-новата игра на Pragmatic. Когато три или повече скарабеи се появят на вашия екран, ще се активира функцията за безплатни врътки.

Печелившите комбинации могат да стартират от всеки барабан. Играчът получава 8 свободни завъртания за три символа Скатер. Ако скарабеите станат 4, безплатните врътки се увеличават с още 2. 5 символа скатер пък задействат цели 12 свободни завъртания. Всеки следващ символ добавя по две бонус врътки.

Хубавата новина е, че няма никакво ограничение за броя безплатни врътки. Докато сте в бонуса имате шанса да получите още неограничен брой безплатни завъртания. И още нещо, играта възнаграждава потребителите с минимум 5 пъти умножен залога, веднага щом функцията с безплатните завъртания бъде активирана. PowerNudge мода също е достъпен по време на свободните врътки. Освен всичко, всеки път когато Пауър нюдж мода бъде активиран, играчът получава 1x бонус мултиплеър. Новите пауър нюджове пък не отнемат от свободните завъртания.

Pragmatic Play обявиха още, че на някои от предлаганите пазари играта ще дава възможност за закупуване на свободните врътки. Цената ще бъде 80 единици от залога, а срещу тази сума играчът ще получи минимум 3 символа Скарабей. Естествено, имате шансове да получите далеч повече от 8 безплатни завъртания.

Rise of Giza PowerNudge се присъединява към дългия списък от вълнуващи и интересни игри на Pragmatic. Студиото, което отдавна си е намерило място в сърцето на българския фен, не спира да продуцира хитови заглавия, а последните нови игри са: Book of Vikings, 5 Lions Megaways и Buffalo King Megaways.

Коментирайки новата придобивка към портфолиото от слотове на компанията, директорът в отдел „Бизнес развитие” на Pragmatic Play Йоси Барзели изрази задоволството си от пускането на PowerNudge опцията за първи път и увереност, че новата механика ще „промени изцяло гейминг изживяването”.

Той казва още, че „Rise of Giza PowerNudge съживява тематиката за Древен Египет, в която повечето игри са стари и са далеч от графичните постижения, с които може да се похвали продуктът на Pragmatic Play. Играта разполага още с уникален саундтрак и прогресивна нова механика, която ви дава шанса за огромни печалби”.

съдържание от Pragmatic Play