Бош започва обучение на софтуерни инженери у нас

Инженерна академия на Бош ще развива млади таланти в сферата на аутомотив технологиите
(снимка: Бош Инженеринг Център София)

Бош Инженеринг Център София стартира програма за обучение на млади софтуерни специалисти, която съчетава фундаментални знания с приложни технически умения за работа по проекти за цялостни решения, свързани с бъдещето на автомобилната индустрия.

Инженерната академия Bosch ECS Career Camp включва поредица от лекции на професионалисти от екипа на Бош, които ще подготвят обучаващите се за кариера в разработването на софтуерни аутомотив технологии. Ще бъдат представени примери от реални проекти с различни практически казуси и упражнения, съобщиха от компанията.

Bosch ECS Career Camp ще даде възможност за придобиване на познания за софтуерни алгоритми, стандарти, процеси и инструменти, които инженерите трябва да  познават, за да създават безопасни и устойчиви решения за мобилността.

Програмата за обучение е структурирана в три направления: Програмиране с Embedded C, Embedded Modern C++ и усъвършенствани методи за автоматизирано тестване и валидиране за бъдещите тест инженери. Необходимо е кандидатстване за съответното направление в платформата на програмата.

Одобрените кандидати ще могат да започнат подготовката си дистанционно, като обучението стартира през ноември 2021 г., а продължителността на курсовете е четири месеца.

Участието в Bosch ECS Career Camp е безплатно, като след успешното завършване на обучението си, младите специалисти ще бъдат готови да започнат професионалната си кариера в Бош Инженеринг Център София.

Коментар