Any to GIF – лесно създаване на анимации

Създаването на GIF анимации е максимално опростено с Any to GIF
(екранна снимка: Any to GIF)

В интернет са достъпни много приложения за обработка на изображения и в частност за създаване на анимации. Една от най-популярните и полезни програми е Any to GIF.

С помощта на този инструмент можете да комбинирате множество изображения, за да създадете GIF анимация с определени размер и продължителност. Програмата се отличава с изчистен и интуитивен графичен интерфейс.

Инсталирането на приложението не отнема много време и не изисква сложна настройка. Първото нещо, което трябва да направите след стартиране на Any to GIF, е да добавите няколко файла, с които бихте искали да работите. Приложението позволява добавяне на повече от един файл едновременно, за да ви спести време.

Можете да добавяте колкото искате изображения. Налична е и опция за преглеждане на изображенията преди създаване на GIF анимацията. В настройките са предвидени възможности за регулиране на ширината, височината и времето на забавяне на всяко от изображенията, както и подреждане на реда на показване.

Можете също така да манипулирате размерите на изображения, да пускате и прегледате анимацията, преди да я запишете. Приложението поддържа интерфейс на множество езици, включително английски, испански, немски, италиански, френски, китайски и японски.

В заключение, Any to GIF е полезен софтуер, чрез който можете да създавате пълноценни GIF анимации с желаните размери и продължителност.

Даунлоуд: Any to GIF

Коментар