Realme GТ Master Edition допълва 5G гамата на А1

Смартфонът Realme GТ Master Edition е съвместим с 5G ULTRA мрежата на А1
(снимка: А1 България)

Смартфонът Realme GТ Master Edition е новото попълнение в списъка от устройства на А1, съвместими с най-бързата у нас 5G мрежа – 5G ULTRA (по данни на Ookla). Моделът има висококачествени дисплей, отлична камера и функции за бързо зареждане.

Realme GТ Master Edition разполага с 6,43-инчов Super AMOLED дисплей със 120 Hz честота на опресняване. Батерията от 4300 mAh издържа цял ден дори и при интензивна употреба, а с функцията за бързо зареждане може да възстанови капацитета си до 100% само за 33 минути, според тестове на производителя.

А1 продава realme GТ Master Edition в комплект с преносима батерия ttec ReCharger, с която потребителите в движение могат да заредят напълно смартфона малко над два пъти.

Realme GТ Master Edition разполага с 6,43-инчов Super AMOLED дисплей на 120Hz
(снимка: А1 България)

За производителността на Realme GТ Master Edition се грижи 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 778G. Този чипсет е съвместим с 5G ULTRA на А1 и позволява на смартфона да се справи с гигабитовите скорости на мобилната връзка, които мрежата поддържа.

Макар това да не е точно геймърски телефон, комбинацията от мощен процесор, 8GB RAM памет и 256GB място за съхранение позволява и доста забавления за любителите на игрите.

Realme GТ Master Edition е оборудван с тройна основна камера с AI възможности
(снимка: А1 България)

Цените на Realme GТ Master Edition започват от 24,99 лева на месец в комбинация с тарифен план Unlimited Ultra на А1, който дава на абонатите неограничена скорост и пълните възможности на 5G ULTRA. При закупуване със същия тарифен план, но в брой, цената на устройството възлиза на 479,99 лева.

Коментар