Mercusys Wi-Fi 6 устройства – на атрактивни цени за празниците

Широка гама от мрежови продукти Mercusys са достъпни на атрактивни цени за празниците
(снимки: Mercusys)

Мрежовата компания Mercusys обяви атрактивни празнични цени на своите продукти за достъп до интернет, включително за технологичните ентусиасти. Кампанията включва високопроизводителни устройства, съвместими с най-новите стандарти за свързаност – за по-голяма ефективност на домашната мрежа и с елегантен дизайн за всеки декор.

„Оборудването на Mercusys е изключително подходящо за празнични коледни подаръци, защото гарантира здрава и стабилна връзка в домовете на потребителите”, каза Леон Чен, представител на Mercusys в България. „Монтажът на оборудването е лесно, в няколко стъпки, с бързо управление и гарантира, е потребителските ви данни са винаги защитени”.

Технологията Wi-Fi 6 ни събира с близките ни във всяка ситуация

Във време, когато искаме да бъдем много по-близо до семейството и приятелите, връзката е решаващ фактор. Нейното качество е от съществено значение, ако искаме преживяване, което да ни накара да се чувстваме по-близо до хората, които обичаме. Технологията Wi-Fi 6 ни осигурява най-добрите скорости за всички свързани устройства и във всяка ситуация.

Независимо дали имаме дом, за който е достатъчно да инсталираме рутер, или пространство, чиято мрежова връзка изисква свързването на mesh система, Mercusys предлага решения с най-добрата Wi-Fi връзка. Рутерът MR70X увеличава средната пропускателна способност на данни при повишено натоварване и осигурява множество едновременни свързвания. Устройството предлага обща скорост до 1,8 Gbps (1201 Mbps в обхвата 5GHz и 574 Mbps в обхвата 2,4GHz) и в същото време 4 пъти повече свързаност чрез OFDMA и MU-MIMO технологии, които позволяват предаване на данни едновременно към и от множество устройства. Това води до значително подобряване на ефективността на мрежата.

Когато става въпрос за филми, онлайн игри или продукти за интелигентен дом, потребителите могат да са спокойни за Wi-Fi свързаността, дори при големи площи. Новата Mesh система на Mercusys – Halo H50G е специално проектирана да осигури покритие до 557 кв.м чрез трите отделни модула AC1900. Всяко устройство от Wi-Fi Mesh системата H50G предлага много бързи двулентови връзки с комбинирани скорости до 1,9 Gbps. С 6 едновременни потока данни, Halo H50G може да осигури на устройствата повече честотна лента, така че потребителите да могат да получат най-бързите скорости за стрийминг, игри или даунлоуд и оптимални скорости за до 100 устройства едновременно.

За безпроблемна връзка с любимите хора в празничния сезон двулентовият гигабитов рутер Mercusys MR50G AC1900 с технологии Beamforming, MU-MIMO, Smart Connect, родителски контрол и режим на Access Point предлага скорости до 1900 Mbps (1300 Mbps в 5 GHz обхват и 600 Mbps в обхвата 2,4 GHz). Full  Gigabit портовете прехвърлят кабелни данни с гигабитова скорост за максимална производителност, а технологията MU-MIMO позволява на рутера MR50G да комуникира с множество устройства едновременно. Не на последно място, функцията Smart Connect интелигентно избира най-добрата налична честотна лента за всяко устройство, така че всичко да работи оптимално добре.

Подаръци на атрактивни цени, за топ свързаност

Високопроизводителна мрежа, която работи гладко и бързо, е мечта не само на технологичните ентусиасти. С атрактивния си дизайн и бърз и лесен монтаж, продуктите на Mercusys отговарят на критериите за подарък, който ще зарадва близките.

Добър подарък е този, който също е и полезен! Ако притежавате голяма къща, Mesh системата Halo H30G е чудесен избор. Модулите покриват целия дом като ефективно усилват мощността на предаване на сигнала и подобряват значително разстоянието на предаване и силата на Wi-Fi сигнала на всяко свързано устройство. Всеки модул Halo предлага бърз двулентов Wi-Fi и обща скорост до 1,3 Gbps. Wi-Fi сигналът от Halo H30Gs ви помага да стриймвате игри без забавяне, непрекъснато да гледат филми с HD качество,  да сваляте файлове на всяко едно от свързаните устройства.

Идея за практичен подарък е рутерът Mercusys MR30G, Gigabit AC1200 Wi-Fi, който предлага връзки без забавяне при скорости до 1,2 Gbps (867 Mbps в диапазона 5 GHz и 300 Mbps в обхвата 2,4 GHz) с мрежово администриране, сигурност, родителски контрол, QoS и мрежа за гости.

Ако връзката се губи и се нуждаете от допълнителна „помощ”, може да помислите за powerline комплект MP510. Така разширявате 300 Mbps Wi-Fi сигнала, използвайки съществуващи кабелни връзки, и ползвате високоскоростен трансфер, гигабитов порт за компютри, IPTV и игрови конзоли –  всички достъпни незабавно, само чрез Plug & Play.

За тези, които се нуждаят от разширение на кабелна мрежа и повече високоскоростни портове, един комутатор (switch) може да бъде неочакван, но много подходящ подарък. MS105G е 5-портов настолен комутатор 10/100/1000 Mbps с функция за самостоятелно договаряне и автоматична поддръжка на MDI/MDIX. Той не изисква конфигуриране и може да се използва незабавно, а благодарение на технологията Green Ethernet потребителите спестяват до 82% енергия.

Безжичният USB адаптер Mercusys MU6H може да бъде точно този подарък, от който вашите близки се нуждаят. Адаптерът предлага скорости до 200 Mbps в обхвата 2,4 GHz и 433 Mbps в обхвата 5 GHz, за да се възползвате пълноценно от Wi-Fi AC, а антената с 5 dBi High-Gain подобрява мощността на предавателя и USB приемника. Съвместим с Windows 10/8.1/8/7/XP, адаптерът MU6H е продукт, който може приятно да изненада хората около вас.

Техническа поддръжка и съдействие от специалисти на Mercusys

Mercusys предлага техническа поддръжка на английски език, където потребителите могат да докладват всяка ситуация по отношение на мрежовото оборудване, както чрез специална телефонна линия, така и по имейл. Услугата е достъпна от понеделник до петък от 10 до 19:30 часа. на +40.311.019.018, където мрежовите експерти на компанията предоставят техническа информация за продукта и поддръжка за инсталиране на устройство или домашна мрежа.

Коментар