Halo H80X – меш система, съвместима с Wi-Fi 6

Halo H80X е първата меш система на Mercysys с поддръжка на Wi-Fi 6
(снимка: Mercusys)

Меш системите навлизат бързо в домовете като по-добра алтернатива на традиционните рутери за изграждане на стабилна безжична мрежа с по-голямо покритие. Нов продукт на пазара е Halo H80X – първата меш система на бранда Mercusys, съвместима с безжичния стандарт Wi-Fi 6.

Пакетът от 3 устройства Mercusys Halo H80X осигурява покритие до 650 квадратни метра със Wi-Fi 6 Mesh сигнал, което означава, че е подходяща и за големи апартаменти и къщи. Потребителите могат да свържат до 150 устройства едновременно и да се възползват от скорости до 3000 Mbps (2402 Mbps в честотната лента 5GHz и 574 Mbps в 2,4GHz) при онлайн активности.

Превключването между Halo устройствата става автоматично за най-добра връзка
(снимка: Mercusys)

Меш системата автоматично свързва телефони или таблети с най-близкото и най-бързо устройство. С вградени функции като Self-Healing и Beamforming, усилватели и приемници на сигнала, Halo H80X поддържа стабилна и бърза връзка за гледане на филми, стрийминг, игри, дистанционна работа и учене. В допълнение, всяко устройство Halo има 3 гигабитови порта за бързи кабелни връзки.

Всяко устройство Halo има 3 гигабитови порта за бързи кабелни връзки
(снимка: Mercusys)

Стандартът Wi-Fi 6 подобрява практически всеки аспект на домашната мрежа: скорост, ефективност и поддръжка за мрежови устройства. Това се постига чрез усъвършенствани функции като OFDMA, MU-MIMO, 1024-QAM, BSS Color и 160 MHz канали.

Съвместимата с Wi-Fi 6 меш система на Mercusys създава обединена мрежа с едно име и парола, която гарантира силен Wi-Fi сигнал във всеки ъгъл на дома, без прекъсвания и буфериране. Превключването между устройствата Halo става автоматично за най-добра връзка.

Освен това Halo H80X е лесна за настройване – това става директно от приложението Mercusys. Предвидени са опции и за родителски контрол, така че потребителите да управляват времето, което децата им прекарват онлайн, както и съдържанието, до което имат достъп.

Пакетът Mercusys Halo H80X включва 3 устройства, които изграждат меш системата
(снимка: Mercusys)

Меш системата Mercusys Halo H80X Wi-Fi 6 ще се предлага на пазара у нас от големите търговци на дребно на препоръчителна цена 395,90 лв с ДДС, с три години гаранция и техническа поддръжка по телефон и имейл.

Коментар