Boron 500 XXL – светещ, гигантски пад за мишка

Подложката за мишка Genesis Boron 500 XXL е предназначена за страстни играчи, които държат всичко в обкръжението им да е изпипано до последния пиксел или милиметър
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Игрите са забавление, игрите са страст. Игрите са хоби, но те са и начин да си починем от рутинните задължения, а защо не и да се позабавляваме с приятели. За някои са си направо спорт, а за ограничен брой майстори са начин за изкарване на пари.

За да е удобно и приятно наистина, мнозина инвестират в своето геймърско пространство с не по-малко страст, отколкото влагат в играта. След здравата клавиатура и издръжливата мишка идва ред да обзаведем игровото „работно място” с удобна подложка за мишка.

Килимчето Genesis Boron 500 XXL е предназначено именно за тези страстни играчи, които държат всичко в обкръжението им да е изпипано до последния пиксел или милиметър. Всъщност „килимче” е доста малка дума в случая – с размери 30 на 80 сантиметра Boron 500 XXL е като футболен стадион спрямо детска площадка, ако го сравним с обичайната подложка за мишка. Върху него могат да се подредят и мишка, и клавиатура, и други аксесоари.



Тъканта отгоре е фина и „бърза”, за да гарантира прецизно движение и 100% контрол на мишката. Дебелината е 4 милиметра. Гумираната подложка не допуска каквото и да е приплъзване по повърхността на бюрото.

Тази комбинация от фина гума и „бърз” текстил е доказала в практиката, че не само е доста приятна на допир, но е и изключително дълготрайна. Може и да се пере лесно. Така човек няма да има притеснение, ако е склонен да похапва пред компютъра или пък ако си разлее питието.


Но това, което е най-забележително, е подсветката. Килимчето Boron 500 XXL се включва към компютъра чрез USB кабел, при което подложката става зрелищна. Прозрачният ѝ ръб грейва в ярки цветове, които могат да оцветяват крайчеца статично или пък да се преливат, да пробягват по цялата обиколка на килимчето в безкрайна гоненица от цвят и светлина.

Който вече има клавиатура и мишка от Genesis, със сигурност познава нейните RGB светлинни ефекти. Е, Boron 500 XXL допълва феерията от цвят и светлина. Има 11 режима, така че може дори да се съчетае с цветовия спектакъл на игровата периферия.


За тези, които са склонни да стриймват играта си и да излъчват видео със собственото си присъствие, наличието на Boron 500 XXL ще остави приятно впечатление в публиката. Тук е моментът да припомним, че Genesis са се погрижили за стриймърите и с висококачествен насочен микрофон Radium 300, така че аудиторията да получава най-доброто възможно качество.

От друга страна Genesis винаги успява да предложи атрактивните си технологии на най-добра цена: Boron 500 XXL е с близо 20% по-евтина от тази на аналогичните RGB подложки със сходен размер и текстура. Атрактивният пад се продава за около 50 лв. с включен ДДС в търговската мрежа у нас.

Мария Малцева

Мария Малцева

Коментар