Дистрибуторът ALSO добави CrowdStrike сигурност

Защитата на данните и интелектуалната собственост е все по-сложно предизвикателство
(снимка: CC0 Public Domain)

Решения на CrowdStrike за доставчиците на управлявани услуги за сигурност са достъпни в платформата ALSO Cloud Marketplace, съобщиха от дистрибутора, който придоби бизнеса на Солитрон у нас.

Ориентираната за облака платформа Falcon на CrowdStrike предлага решение на едно място за спиране на пробиви, кражба на данни и кибератаки, като осигурява съгласуване между хора, технологии и процеси.

Услугата CrowdStrike Managed Security Service включва партньорска програма с решение за защита в крайната точка на доставчиците на управлявани услуги за сигурност. Тя осигурява на клиентите висока степен на защита с лесно внедряване и управление.

„CrowdStrike е ценно допълнение към нашето портфолио от решения за киберсигурността”, заяви Ян Богданович, който заема позицията „SVP Consumptional Business” в ALSO Holding.

По неговите думи, ALSO Cloud Marketplace предлага всички необходими инструменти за доставчиците на услуги, за да контролират, фактурират и управляват услугите си на една платформа.

Защитата на данните като цяло и по-специално в случаите на интелектуална собственост е едно от най-сложните предизвикателства, пред които са изправени компаниите в наши дни, посочиха от компанията.

Решенията на CrowdStrike се предлагат в ALSO Cloud Marketplace за всички държави с представителства на ALSO.

Коментар