Букмейкърът Бетуей с нови предизвикателства за CS:GO

Играчът с най-много точки от предизвикателства ще спечели златния медал Betway x Blast

Международният букмейкър Бетуей се обедини с организатора на турнира Blast, за да предложи четири предизвикателства с олимпийска тема на играчите на Counter-Strike: Global Offensive (GS: GO).

Тази инициатива е в продължение на успеха на есенните игри, където хиляди геймъри се състезаваха в търсене на подобряване на резултатите, посочени от esports професионалистите.

Играчите на CS:GO могат да изтеглят пролетните игри Betway x Blast от платформата Steam.

Играчите ще се състезават по маршрути, които ще тестват способностите, хладнокръвието и движението им, като общо ще има четири предизвикателства.

Първото предизвикателство ще изпита ловкостта на играчите, които ще преминават през различни препятствия, като печели последният оцелял играч.

Surf предизвикателството ще тества способността на играчите да се движат по вълните, докато следващото предизвикателство ще ги накара да се състезават върху стъклен под.

Ще има и състезателен маркер, който ще отчита играчите изпълнили предизвикателствата за най-кратко време.

След като бъдат изпълнени четирите предизвикателства, резултатите ще се съберат и играчът с най-много точки ще спечели златния медал Betway x Blast.

Адам Савинсън, директор на Esports в Betway, казва: „Пролетните игри на Betway са най-новото допълнение към непрекъснато нарастващото портфолио от маршрути и предизвикателства на Counter-Strike, произведени от Betway. Маршрутите са уникален начин, по който Betway може да ангажира феновете на CS: GO и представляват основен елемент в общността.

„Популярността на новите маршрути е невероятна! Горди сме, че можем да продължим да правим иновации в игра, която съществува повече от 22 години, вече плануваме и следващите предизвикателства”, допълва той.

съдържание от Бетуей