Tenda i9 – безжична точка за офиси, заведения и хотели

Безжичната точка за достъп Tenda i9 покрива до 300 квадратни метра
(снимка: Tenda)

Точка за достъп Tenda i9, която осигурява стабилно безжично покритие за офиси, заведения, хотели и големи апартаменти, е налична на пазара у нас. Безжичната точка поддържа до 25 клиента едновременно, работи с честотната лента на 2,4 гигахерца и може да осигури скорост до 300 мегабита в секунда.

Tenda i9 разполага с две всепосочени антени, 2X2 MIMO технология за подобрена безжична скорост и обхват, както и с технология за оптимизиране на радиочестотното покритие за оптимизация на сигнала и проникващата мощност.

В закрита среда покритието на сигнала няма мъртъв ъгъл и може да бъде конфигурирано за покриване на до 300 квадратни метра. Вградената технология срещу смущения автоматично избира оптималния канал за по-добър сигнал и стабилност на безжичната мрежа.

Предимство на Tenda i9 е поддръжката на POE захранване и DC захранване
(снимка: Tenda)

В сравнение с режима на единично захранване на други продукти, i9 поддържа POE захранване и DC захранване. Наличният multi-ssid дизайн осигурява поддръжка на VLAN и SSID свързване. Според връзката с различни SSID, i9 може да разграничи достъпа до интернет и правата за достъп до информация, коeто защитава сигурността на мрежовите данни.

Безжичната точка Tenda i9 също така поддържа централизирано управление на безжични контролери като автоматично открива и разпознава AP без ръчно добавяне.

i9 може да разграничи достъпа до интернет и правата за достъп до информация
(снимка: Tenda)

Tenda i9 се предлага от официалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от около 80 лв. с ДДС и 36 месеца гаранционен период.

Коментар