Nokia G11 Plus идва на българския пазар с Android 12

Nokia G11 Plus има 6,5-инчов екран с резолюция HD+ и честота на опресняване 90Hz
(снимка: HMD Global)

HMD Global обяви нов смартфон Nokia G11 Plus от успешната серия G, с емблематичните за бранда актуализации в продължение на няколко години, които гарантират дълголетие на устройството.

„С новия Nokia G11 Plus разработихме предложение, фокусирано именно върху осигуряване на потребителите на възможност да запазят телефона си за повече време: 3-дневна батерия, три години месечни актуализации на сигурността и три версии на Android”, заяви Флориан Сейче, главен изпълнителен директор на HMD Global.

Два пъти повече ъпдейти

Nokia G11 Plus идва с два пъти повече редовни ъпдейти на сигурността от конкурентните устройства. Още с покупката му феновете на марката ще се възползват от предимствата на Android 12 и на дълготрайния живот на батерията – до три дни само с едно зареждане.

Новият G модел поддържа както отключване с пръстов отпечатък, така и с лицево разпознаване, а режимът „Маска” улеснява ползването му и в специални ситуации.

Основната 50-мегапикселова камера е подпомогната от технология с изкуствен интелект
(снимка: HMD Global)

Android 12 предлага редица предимства – от по-персонализиран потребителски интерфейс до скролване на скрийншотовете. Благодарение на обещанието за двугодишен софтуерен ъпгрейд, притежателите на Nokia G11 Plus ще получат свежите функции и иновации на следващата Android версия.

Когато дойде време за „пенсиониране” на смартфона, HMD Global обещава да рециклира устройството, като даде нов живот на частите му и намали въздействието на електронния отпадък върху околната среда.

Скандинавски дизайн

Nokia G11 Plus е с тънък корпус и елегантен скандинавски дизайн, в който е „опакована” мощната му батерия с тридневен живот. Налична само в телефоните Nokia, функцията Super Battery Saver осигурява допълнителни няколко часа работа на смартфона.

Здравият поликарбонатен корпус е строго тестван за издръжливост и се предлага в цветно покритие, което красиво променя нюанса си на различна светлина.

Nokia G11 Plus е с тънък корпус и елегантен скандинавски дизайн
(снимка: HMD Global)

50-мегапикселовата камера е подпомагната от технология с изкуствен интелект, за да създава ясни и динамични снимки при всякаква осветеност. Режимът „Super Night” прави детайлите ясни и когато е най-тъмно.

Оптимален екран

Съобразеният с търсенето на потребителите размер на HD+ екрана от 6,5 инча е в златната среда – удобен е и за захват с ръка, и за поставяне в джоба. Честотата на опресняване от 90 Hz подобрява потребителското изживяване с Nokia G11 Plus при използване на устройството и за работа, и за развлечения.

Nokia G11 Plus ще бъде наличен в търговската мрежа у нас в син цвят и конфигурация на паметта 4GB/64GB на препоръчителна цена от 309 лева, уточниха от HMD Global.

Коментари по темата: „Nokia G11 Plus идва на българския пазар с Android 12”

добавете коментар...

  1. :o)

    няма никаква Nokia в това нещо…но карай…
    Една лепенка върху 100% китайски продукт

Коментар