SoliCall Pro – осигурява чисти гласови разговори

SoliCall Pro разполага с разнообразни възможности за аудио филтриране
(екранна снимка: SoliCall Pro)

SoliCall Pro е инструмент, който подобрява качеството на звука при гласови разговори от компютъра, независимо от използваното приложение. Съвместим е с някои от най-популярните приложения за мигновени съобщения и конферентни разговори, както и със „софтфон” програми.

Разчитайки на усъвършенствана патентована технология, SoliCall Pro е в състояние да намали шума и ехото по време на разговор и в двата края на връзката. Технологията прави звука чист, като елиминира смущенията, забавянията и прекъсванията.

Препоръчително е да преминете през настройките в прозореца „Опции”, преди да използвате приложението с която и да е програма за гласови конференции, и да изберете входните и изходните устройства, към които SoliCall Pro ще приложи определени филтри.

SoliCall Pro разполага с възможности за аудио филтриране, които премахват околния шум и от двете страни на връзката, така че събеседниците да се чуват еднакво добре. Ехото също може да бъде елиминирано, като така няма да чувате себе си, докато говорите с други хора. Агресивността на филтъра може да се контролира с помощта на прости плъзгачи.

Приложението включва още възможност за запис на разговори във WAV и MP3 формати, стерео или моно. За да запишете аудио като MP3 файл, трябва да имате инсталиран MP3 енкодер.

Поддръжката на персонализирани акустични профили определено е плюс, тъй като могат да превърнат един разочароващ разговор в приятен и нормален.

В заключение, SoliCall Pro е идеален инструмент за потребители, които желаят да се отърват от приглушения, шумен или неясен звук по време на разговор. Конфигурирането и използването на програмата са лесни и няма да затруднят неопитните потребители.

Даунлоуд: SoliCall Pro

Коментари по темата: „SoliCall Pro – осигурява чисти гласови разговори”

добавете коментар...

  1. Пешо

    Безплатно?
    Платено чрез кражба на лична информация?
    Платено?

Коментар