SQUID добави персонализирани спортни новини за Huawei браузър

Потребителите на Huawei и SQUID вече имат достъп до персонализирани спортни новини
(снимка: SQUID)

Популярното мобилно приложение SQUID обяви  партньорство с Huawei за предоставяне на персонализирани новинарски услуги в Huawei браузър. Потребителите ще могат да четат за Световното първенство за мъже и жени по волейбол и Евробаскет 2022.

Първенството по волейбол за мъже започва идния уикенд в Полша и Словения. Следващото голямо спортно събитие е Евробаскет 2022, което ще се проведе в Чехия, Грузия, Италия и Германия. През септември пък е Световното първенство по волейбол за жени 2022.

Персонализираните новинарски услуги ще бъдат достъпни на началната страница на Huawei браузър. Там са налични и разнообразни категории, като например Спорт, където се публикуват последните заглавия и резултати от международни и местни спортни събития. Потребителите могат да навигират в основното меню, като избират между различни новинарски канали.

“Нашата цел е да вдъхновим потребителите ни да четат повече качествена журналистика и в същото време да помогнем на издателите, с които работим, да генерират повече трафик и приходи”, коментира  партньорството Йохан Отелиус, изпълнителен директор и основател на SQUID.

Мобилното приложение SQUID поддържа 33 езика, в повечето страни в Европа и Латинска Америка, вкл. на смартфони Huawei с браузъра на компанията. Целта на разработчиците е да дадат на младото поколение лесен достъп до интересни и съдържателни новини от достоверни източници.

Даунлоуд: Huawei браузърPetal Browser за Android

Коментар