Динамична карта добавя стойност към сайтовете

Нова услуга на Naviteq добавя стойност към уеб сайтовете. NMAPS API позволява интеграция на динамична карта на България в уеб страници, като вече предлага подобрен дизайн на картата и разширено покритие от над 54 населени места.

Покритието на картата е най-голямото, представяно от дигитална карта, като в плановете на компанията влиза и неговото разширяване до над 94 населени места през януари 2010, съобщиха от компанията.

NMAPS API e JavaScript базиран приложно-програмен интерфейс, специализиран за високоскоростна дистрибуция на географски данни в онлайн приложения. Услугата позволява на клиента да въвежда върху картата локации, символи, информация, както и да базира върху нея други LBS услуги, важни за посетителите на уеб страницата му.

Динамичната карта е добавена стойност към всеки уеб сайт, който предоставя информация, свързана с локация на обекти. Посетителите на сайта ще получат директно върху картата информация за разположението на търговски обекти, снимки от обектите, бензиностанции на път за търсеното място, най-близкото кафе или ресторант.

Коментар