Brother партнира на тенис турнира Sofia Open 2022

Sofia Open 2022 се наложи като „специален” за топ играчи, като българската звезда Григор Димитров (снимка: Brother)

За трета година Brother е официален партньор на тенис турнира Sofia Open 2022 (ATP 250), който се провежда между 25 септември и 2 октомври в многофункционалната спортна зала „Арена Армеец София”, съобщиха от доставчика на решения за печат и дигитализиране на документи.

„Спортът е едно от най-древните и най-дълбоко свързващи човешки занимания с глобални послания за честна конкуренция и стремеж към индивидуални и групови постижения, но също така сплотеност, сътрудничество и споделеност”, сподели Иво Апостолов, управител на Brother в България.

Щандът на Brother на турнира представя три серии от устройства за печат с ниска себестойност – InkBenefit Plus, InkBenefit Professional и TonerBenefit. Представител на компанията ще хвърля жребий на 27 септември на последния мач за деня от квалификациите, уточниха от Brother.

За седми път в историята си България е домакин на турнир от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP), който се наложи като „специален” за топ играчи, вкл. българската звезда Григор Димитров и италианеца Яник Синер. Сред впечатляващите фигури на тениса е и Пол Макнами, който е специален посланик на Sofia Open 2022.

Коментар