А1 предложи смарт часовници с до 70% намаление

Смартчасовникът е помощник в работата, партньор в тренировките и стилен аксесоар
(снимка: CC0 Public Domain)

Смарт часовници с до 70% намаление на цените предлага A1 България за коледните празници. Селекцията включва модели от различни класове и производители, съобщиха от телекома.

Флагманският модел Samsung Galaxy Watch5 Pro с титаниев корпус и безжично зареждане на батерията предлага измерване на основни показатели като пулс, сатурация и местоположение, ЕКГ, както и NFC за лесни и сигурни плащания.

Цената на модела е намалена с до 100 лева при плащане в брой – моделът струва 389,99 лева, а на изплащане – 19,99 лева на месец (от 23,99 лeвa) с план Unlimited Ultra.

Селекцията от смартфони с намалени цени, предлагани от А1 за празниците
(снимка: А1 България)

Huawei Watch GT3 Pro е наличен в два размера – 43 мм за дамите с бяла кожена каишка и 46 мм с титаниев корпус за мъжете. Моделът ива водоустойчивост до 30 метра, включително в солена вода, и предлага специален режим за гмуркане. Налични са и всички премиум функционалности, свързани с екосистемата на производителя.

Моделът Huawei Watch GT 3 Pro 43 мм е намален с до 100 лева и се предлага за 299,99 лева в брой, а на изплащане намалената цена е 14,99 лева с план Unlimited Ultra. Мъжкият модел (46 мм) също се предлага с до 100 лева отстъпка или за 329,99 в брой с план Unlimited Ultra, на изплащане цената е 15,99 лeвa на месец.Xiaomi Watch S1 е доказателство, че по-достъпните смарт часовници не правят компромис с дизайна и функционалността. Неговият 1,43-инчов AMOLED дисплей е защитен със сапфирено стъкло, а корпусът е от неръждаема стомана. Батерията издържа до 12 дни, сензорите целодневно следят ключовите здравни показатели. Освен това смарт часовникът поддържа и Bluetooth разговори.

Xiaomi Watch S1 се предлага с допълнителна каишка в комплекта за 1,99 лв. на месец или 29,99 лева в брой с план Unlimited Ultra, което е до 77% намаление от стандартната цена в брой.

Коментар