LG аудио – лесни решения за забавление през зимата

С качествено озвучаване, всяка почивка ще качи забавленията на следващо ниво
(снимка: LG)

Не бихме казали, че зимата е сезон без възможности за забавление и ангажиращи активности, но определено през този период те не са навсякъде и понякога се налага сами да ги потърсим. Високотехнологичният свят, в който живеем обаче, ни дава много и различни начини да се отървем от скуката и да повдигнем настроението си дори в най-обикновените моменти от ежедневието, превръщайки ги в нещо специално.

Като еквивалент за висококачествен звук, „LG аудио” предлага широк спектър от продукти, подходящи за всеки момент от деня – независимо дали работим, празнуваме или се придвижваме извън дома. Благодарение на високото им качество, всеки тон завладява потребителите в нови изживявания и превръща ежедневието в непрекъснат музикален спектакъл.

Ако търсите начин да раздвижите малко деня си, LG подготви кратки съвети за това как да го направите най-лесно.

Снежно бягство в планината

Разбира се, пред камината на уютна къщичка за гости – а снегът е приказен пейзаж зад широките прозорци. Със сигурност описахме картина, която е мечта или традиция за много хора. Независимо дали в компанията на семейство и приятели, или романтика за двама, екскурзията в планината е изключително релаксираща, изпълнена с красота, емоции и спокойствие.

Преносимият високоговорител разпръсква звука по-далеч във всяка посока, благодарение на патентована технология на LG (снимка: LG)

Изживяването там обаче може да бъде още по-приказно и специално – с преносимия високоговорители LG XBOOM360 модел RP4BE. За разлика от конвенционалните говорители, където звукът може да се разпредели неравномерно в пространството, XBOOM360 разпръсква звука по-далеч във всяка посока, благодарение на патентованата технология на LG за оптимална структура на рефлектора. Това означава, че звукът ще се чува с еднакво качество независимо колко далеч сте от източника. С качествено озвучена хижа, всяка почивка ще качи забавленията на следващо ниво.

Парти вкъщи

Зимата не означава край на купоните. Но дава възможност те да се пренесат у дома, в уютна и позната обстановка, където се съобразявате само с личните си предпочитания. Решението за DJ на купона също е лесно – за завладяващо аудио изживяване саундбар решенията на LG се свързват лесно и удобно с LG смарт телевизора. Те са проектирани да подобряват безпроблемно характеристиките на телевизорите LG и да се съчетават перфектно с тях. Иновативната AI технология дава възможност на саундбара да анализира любимото съдържание на потребителя и да предостави по-чист и по-добър звук.

Саундбар решенията на LG се съчетават перфектно със смарт телевизора
(снимка: LG)

Всички обичат хубавата музика и тя е основа за доброто настроение на партито. Затова, благодарение на саундбар системата на LG, домашният купон ще достигне нови нива, а домакинът ще бъде провъзгласен за истински DJ.

Разходка в града

Не си мислете, че за доброто настроение е необходимо всеки ден да планирате различни активности у дома или навън. LG аудио предлага решение за всеки момент от ежедневието и може да повдигне настроението на потребителите дори при разходка в града – по работа, на пазар за коледни подаръци или за малко релакс след напрегнат ден. През студените месеци всички се обличаме малко повече и най-удобни в това време без съмнение са безжичните слушалки.

LG TONE Free потапя потребителя изцяло в това, което слуша – дори може да забрави, че носи слушалки (снимка: LG)

LG TONE Free осигуряват ясен и обемен звук без значение къде сте. Благодарение на качественото възпроизвеждане, потребителите могат да се потопят изцяло в това, което слушат  и дори да забравят, че носят слушалки. Функцията им за безопасност е изключително полезна – само с едно докосване до слушалките потребителят може да чува всички звуци наоколо. Този режим е полезен за бърз разговор, прослушване на съобщение в обществения транспорт или пресичане на улица. Това е по-удобен и безопасен начин за слушане на музика, който ще разнообрази дори рутинната разходката навън.

Разгледайте всички решения на LG за висококачествена музика и максимален комфорт в ежедневието.

съдържание от LG