A1 обяви намаления до 70% на смарт часовници

Смарт часовниците предлагат разнообразни улеснения за организиране на времето и други полезни функции (снимка: А1 България)

Телеком операторът A1 България предлага през февруари селекция от смарт часовници от Samsung, Huawei и Xiaomi с до 70% намаление. Моделите в кампанията дават богат избор на потребители с разнообразен начин на живот и нужди.

Смарт часовниците постепенно се наложиха като едни от най-добрите технологични помощници, като същевременно се явяват и стилен аксесоар. Те предлагат разнообразни улеснения за организиране на времето, проследяване на здравните показатели, безконтактни плащания и други полезни функции.

Флагманът Samsung Galaxy Watch5 Pro е насочен към активните хора, за които движението и спортът са се превърнали в начин на живот. Смарт часовникът поддържа GPS проследяване на маршрута, което го прави много подходящ за любители на катеренето и колоезденето. Освен това моделът предлага най-голямата батерия сред носимите устройства на Samsung.

Galaxy Watch5 Pro е за активни хора, превърнали движението и спортът в начин на живот
(снимка: А1 България)

Galaxy Watch5 Pro включва още възможности за измерване на основни здравни показатели като пулс, сатурация и ЕКГ. Допълнителната NFC функционалност позволява извършване на лесни и сигурни плащания навсякъде и по всяко време.

Цената на Samsung Galaxy Watch5 Pro в рамките на промо кампанията на А1 е намалена с до 100 лева при плащане в брой – 389,99 лева, или 19,99 лева на месец с план Unlimited Ultra.

Февруарската селекция на А1 включва и предложения от средния клас Samsung Galaxy Watch5. Той се предлага в два размера – 40 мм за дамите и 44 мм за господата. Моделът е оборудвани с по-здрав дисплей (AMOLED), защитен от първокласен сапфирен кристал, който е 1,6 пъти по-устойчив на надраскване.

Galaxy Watch5 40 мм се предлага с до 40% намаление – 149,99 лева в брой или 7,99 лева на месец с план Unlimited Ultra. Цената на модела Galaxy Watch5 44 мм е намалена с до 34% – 189,99 лева в брой или 9,99 лева на месец с план Unlimited Ultra.

Huawei Watch GT3 Pro съчетава изящна изработка и висока функционалност
(снимка: А1 България)

Друго атрактивно предложение е моделът Huawei Watch GT3 Pro, който съчетава изящна изработка и висока функционалност. Смарт часовникът се предлага в два размера – 43 мм за дамите, с бяла кожена каишка, и 46 мм с титаниев корпус за господата. Huawei Watch GT3 Pro е с водоустойчивост до 30 метра, включително в солена вода, и предлага специален режим за гмуркане. Налични са и всички премиум функционалности, свързани с екосистема на китайския производител.

А1 предлага Huawei Watch GT3 Pro 43 мм на изплащане за 14,99 лева на месец с план Unlimited Ultra. Мъжкият модел Watch GT Pro 46 мм също се предлага с до 100 лева отстъпка или за 329,99 в брой или на изплащане за 15,99 лeвa на месец с план Unlimited Ultra.

AMOLED дисплеят на Xiaomi Watch S1 е защитен със сапфирено стъкло
(снимка: А1 България)

Сред устройствата, включени в селекцията на А1 през февруари, е и достъпният Xiaomi Watch S1, който не прави компромис с дизайна и функционалностите и поддържа Bluetooth разговори. Моделът е с корпус от неръждаема стомана, а 1,43-инчовият AMOLED дисплей е защитен със сапфирено стъкло. Батерията издържа до 12 дни, а сензорите целодневно следят ключовите здравни показатели.

До края на февруари, в рамките на промоционалната кампания на А1, са включени два варианта – Xiaomi Watch S1 Active в синьо за 1,50 лева на месец с план Unlimited Ultra и Xiaomi Watch S1 в черно на цени от 1,99 лева на месец с план Unlimited Ultra.

Коментари по темата: „A1 обяви намаления до 70% на смарт часовници”

добавете коментар...

  1. А едно

    За сметка на това пък индексират сметките…

Коментар