Караваната на Samsung раздава награди

След официалния дебют у нас на Samsung Corby в петък миналата седмица, демонстрационният камион с футуристичен дизайн – който се оказа всъщност каравана – ще раздава награди. Посетителите на караваната имат възможността да спечелят Corby всеки ден до 28 ноември.

Возилото с космичен изглед е паркирало пред Националната галерия за чуждестранни изкуства, на гърба на катедралата “Александър Невски”. Подобно на самия Samsung Corby камионът има уникален и пъстър дизайн.

Ето и няколко думи за самия Samsung Corby: предназначен за младите хора, наслаждаващи се на динамично и енергично ежедневие, този телефон залага на пъстротата и цветовете. Неговият 2,8-инчов QVGA дисплей предлага 262 хиляди цвята. Устройството може да “сменя” безброй "боички" благодарение на пъстрата палитра сменящи се задни капаци.

Огромният сензорен дисплей, според Samsung, превръща телефона в първия, насочен изцяло към младите, а не към бизнес-потребителите. “Имайки предвид, че предлаганите в момента телефони с тъч дисплей са предназначени предимно за бизнесмени, нашата цел е да увеличим присъствието си на пазара, привличайки все повече млади потребители”, казва Янгхи Лий, вицепрезидент на поделението за мобилни комуникации в Samsung Electronics.

Това, което си заслужава да се спомене за техническите характеристики, започва с факта, че моделът е четирибандов (850/900/1800/1900MHz), а батерията му е със завиден капацитет – 960mAh. Налице е вградено FM радио. Камерата е двумегапикселова и освен да прави снимки, може да снима видео – форматите са H.263, MPEG4, WMV. Има 50 мегабайта вградена памет, но към това може да се добави и флаш-карта с капацитет до 8 GB.

Коментар