Nokia N97 Mini вече е достъпен в България

Vivacom пуска от утре на българския пазар новия смартфон на Nokia – N97 Mini. Модната икона сред бизнес телефоните от висок клас ще се предлага както самостоятелно, така и с някоя от мобилните тарифи Vivacom Злато на близо 40% по-ниска от пазарната цена.   

Nokia N97 Mini се отличава с елегантен дизайн, компактни размери и метален корпус. Mini е по-тънък и по-лек от предшественика си – Nokia N97.

Телефонът е в състояние да издържи до 12 дни в стендбай режим и до 28 часа при възпроизвеждане на музика. Камерата с резолюция 5 мегапиксела използва оптика на Carl Zeiss и двойна LED светкавица. Това дава възможност за снимки с висока резолюция и клипове с DVD качество.

Nokia N97 Mini разполага с вътрешната памет от 8GB, изцяло сензорен дисплей с 16,7 милиона цвята и QWERTY клавиатура.

Моделът позволява персонализиране на началния екран с т.нар. Widgets – възможност за автоматично получаване на информация от социални мрежи, новини и друга важна за клиента информация. За любителите на пътувания телефонът разполага с GPS чип, с функция A-GPS и софтуер Nokia Maps, който позволява точно позициоиране и планиране на маршрути.

"Минито" ще се предлага с плановете Злато 30, 60, 180 и 420. Тези тарифи са едни от най-предпочитаните сред потребителите на мобилни услуги на Vivacom, поради универсалния си характер, поясниха от оператора. Те отговарят на нуждата на потребителите от разговори във всички мрежи и свободно сърфиране в интернет през мобилния телефон.

Офертите започват от 30 включени минути и стигат до седем часа разговори към всички мобилни и стационарни мрежи в страната и към международни оператори, заедно с до 100 МВ мобилен интернет на месец. Всички пакети предлагат и по 1000 минути към петима избрани от клиента приятели.

Коментар