Задава се TEKKEN 6 турнир на БАИТ@Home

Месец след определянето на първия най-добър играч на Tekken 6 в България е време да бъде излъчен нов “King of the Iron Fist Tournament”. Този път в арена на оспорваните битки ще се превърне столичният Централен универсален магазин.

Участниците ще трябва да заемат местата си точно в 12:00 часа на 5 декември (събота). Събитието ще се проведе в рамките на изложението БАИТ@Home, което ще протече между 2 до 6-ти декември.

БАИТ@Home ще е ИТ изложение-базар, където сред луксозните площи на универсалния магазин да си дадат среща домашните технологии и потребителите. За разлика от други компютърни изложения на БАИТ@Home посетителите ще имат възможност не само да разгледат новите и интересни продукти, но и да ги закупят, като фирмите ще представят атрктивни промоции и преференциални цени.

Турнирът по Tekken 6 се организира от разпространителя на игри „Пулсар” и е един от общо осемте гейм турнира с общ награден фонд от над 10 000 лева, които ще се проведат на изложението. Сред атракциите ще са финалният кръг на конкурс по овърклок, конкурс за Мис ИТ и др.

Желаещите да се запишат за участие в Tekken 6 турнира могат да си направят предварителна заявка на електронен адрес tekken@pulsar.bg, като напишат в предмета на електронното си писмо: „Za Tekken 6 BAIT HOME”. Във формата за записване трябва да бъдат посочени три имена, псевдоним (никнейм) и възраст.

Квотата на участниците е ограничена и само 32-ма играчи ще могат да си оспорят правото за първото място. Съответно до участие ще бъдат допуснати първите 32 записали се.

Коментар