AGON by AOC с голямо признание при геймърските монитори

С авангардните си технологии, мониторите на AGON by AOC заслужиха доверието на геймърската общност (снимка: AGON by AOC)

Производителят на хардуер за игри AGON by AOC оглави класацията като марка номер 1 за геймърски монитори в доклада IDC Quarterly Gaming Tracker за четвъртото тримесечие на 2022 г.

AGON by AOC се фокусира върху високопроизводителни монитори за игри и пълна екосистема от геймърски аксесоари. Водещото място в рейтинга на IDC е резултат от внедряването на авангардни технологии (като MiniLED и DisplayHDR 1400), изключително високата производителност (с честота на опресняване до 360 Hz) и ангажираността на бранда да осигури най-доброто гейминг изживяване. През последната година AGON by AOC въведе на пазара своето пето поколение монитори AGON с освежен дизайн плюс бързи и отзивчиви панели, както и чисто нови технологии в своята гама AGON PRO.

Гамата от монитори на AGON by AOC включва три подкатегории:

AOC GAMING: Създадени за любители, тези монитори привличат геймъри от всякакъв тип и ниво на уменията – от създатели на съдържание и стриймъри до такива, които се наслаждават на тръпката от изследването и приключенията. Гамата включва достъпни монитори с висока производителност за масовата аудитория от начинаещи и средно напреднали геймъри с модели като 24G2SPU/BK, 25G3ZM/BK и U28G2XU2/BK.

AGON: Създадена за мейнстрийм и хардкор геймъри, гамата AGON обслужва състезателните играчи в гейминг общността, които се стремят да станат герои като техния любим стриймър или топ играчите в електронни спортове. Тези монитори имат първокласен дизайн и полезни допълнителни функции за завладяващо игрово изживяване с мултиплейър заглавия като електронни спортове с шутър от първо лице (FPS) и MOBA игри. Петото поколение монитори AGON включва най-новия 32-инчов AG325QZN/EU с честота на опресняване от 240 Hz и време за реакция само 1 милисекунда GtG.

AGON PRO: Създадени за първокласни геймъри, мониторите AGON PRO служат на създатели на съдържание на високо равнище, инфлуенсъри и професионални играчи в електронните спортове като известните екипи на G2 Esports, RNG и Furia Esports, спонсорирани от AGON by AOC, които изискват най-доброто в гейминг технологиите. Линията включва специално проектирани модели като украсения в стила на League of Legends AG275QXL. Моделите се предлагат с авангардни технологии като MiniLED подсветка за постигане на пикова яркост от 1000 нита и локални зони на затъмняване (AG274QZM) или високи честоти на опресняване до 360 Hz и професионални инструменти като NVIDIA Reflex Analyzer (AG254FG). Благодарение на вградените функции като KVM превключвател и USB-C свързаност (AG324UX), тези монитори подобряват производителността, докато включените добавки като Screen Shield (в избрани модели) или QuickSwitch контролерът значително подобряват игровото изживяване.

Скоро на пазара ще излезе шестото поколение монитори AGON PRO, което ще донесе дългоочаквани технологии на геймърите по целия свят, обещават от компанията.

Коментар