Рали и табла в българския i-mode

Потребителите на мобилната развлекателна услуга i-mode получиха нови възможности за забавление. Операторът Globul пусна популярните игри X-raid Corona Rally и Sonic Gammon в сайтовете на Zenops и SEGA в i-mode.
Всеки може да стане победител в рали шампионата с X-raid Corona Rally. Играчите трябва да спечелят надпреварата в множество състезания по обсипани с препятствия трасета, преди да финишират в Дакар. Най-успешните състезатели могат да сравнят и запишат резултатите си сред тези на най-добрите играчи в световната или националната класация, като при това да добавят своята снимка и личен профил.
Вечно популярната игра на табла вече има ново лице – това е таралежът Соник. Играта се намира в i-mode сайта на SEGA. С хвърляне на зарове и умело местене на пулове играчите ще трябва да победят злия доктор Егман. От постигнатия резултат зависи дали ще се запишат сред най-добрите в световната класация на i-mode табла-експертите.
i-mode е най-популярната в света мобилна информационна и развлекателна услуга с над 53 милиона потребители по целия свят, която се предоставя в България от Globul. С нея потребителите имат непрекъснат достъп до електронна поща и до над 40 сайта с новини, полезна информация и развлечения, разработени от водещи български и чуждестранни доставчици на мобилно съдържание.

Коментар