Етикетни принтери Brother печелят iF Design Award

Три етикетни принтера на Brother заслужиха престижната награда iF Design Award
(снимка: Brother)

Етикетните принтери Brother P-touch са сред победителите, които получиха признание за изключителен дизайн с наградите iF Design Award, присъждани от iF International Forum Design GmbH,  Германия. 

2023 е 16-а поред година, в която Brother е сред победителите на iF Design Award, като общо за това време е получил 88 награди. Тази година наградите са присъдени на етикетните принтери Brother: P-touch PD410 / P-touch D460BT / P-touch D610BT.

“Brother се ангажира непрекъснато да подобрява качеството на дизайна и продуктовите иновации, за да гарантира, че винаги предоставяме изключителна стойност на нашите клиенти”, коментира наградата Ива Тотева, мениджър „Маркетинг и продажби“ в Brother България наградата.

“Откакто спечелихме първия си iF Design през 1982 г., ние изминахме дълъг път, но продължаваме да се посвещаваме на проектирането и създаването на здрави, надеждни продукти, които се вписват безпроблемно в ежедневието, и спечелването на награди, които потвърждават това, винаги е привилегия”, допълни тя.

iF Design Award е един от най-престижните международни конкурси за дизайн, който се провежда от 1953 г. Уважаван е по света, защото в оценката се взема под внимание не само външният вид на продукта, но и критерии като функционалност и влияние върху околната среда.

Коментар