Tronsmart Bang Max – новият парти “звяр” вече е тук

Идеалната колонка за парти – Tronsmart Bang Max, нов продукт на пазара в ЕС

Лятото все още е в разгара си и какво по-хубаво от това да си направите парти на плажа или в планината. Точно за това е създадена новата Bluetooth колонка Tronsmart Bang Max, която днес излезе на пазара в Европа, а качествата ѝ спират дъха.

Tronsmart Bang Max е трилентов високоговорител с мощност 130W, атрактивни RGB ефекти, входове за микрофон и китара и невероятна опция за синхронно изпълнение в група от 100 такива колонки! Този парти “звяр” се предлага от днес до 20 септември на промо цена от €179,99 (вместо $229,75) с подарък от онлайн магазина Geekbuying, който доставя говорителя безплатно от европейски склад.

Tronsmart Bang Max идва с ефектни RGB светлини, настройвани от мобилно приложение

Ето и топ характеристиките на модела, които грабват вниманието:

Bang Max се състои от няколко двойки говорители – 2х30W за ниските честоти, 2х20W за средните, 2х10W за високите и 2 пасивни радиатора, които заедно осигуряват мощност от 130W. Качеството на звука е гарантирано от фирмената технология Sound Pulse, голямата мощност 130W и широкия честотен диапазон от 55 Hz – 20 KHz. 

Tronsmart Bang Max не се страхува от водни пръски докато е на плажа

Персонализиран еквалайзер и RGB светлини, които се настройват от мобилно приложение, правят тази колонка приспособима към различните вкусове на парти забавлението – както звуково, така и визуално. Нещо повече, тази колонка е подходяща и за караоке – тя има входове за микрофон и китара, наред с обичайните USB и AUX.

Страхотна опция на Bang Max е фирмената технология TuneConn, чрез която можете да синхронизирате цели 100 колонки Tronsmart – те ще свирят и светят съгласувано, за да сътворят рядко виждано музикално парти. 

Към колонката можете да свържете микрофон и китара за караоке

Важна подробност е, че Band Max е водоустойчива по стандарта IPX6 за безопасно използване за купони край басейна. Ако пък искате да си направите по-романтично парти с половинката, просто можете да сдвоите колонката с още една като нея и ще се наслаждавате на истински  стерео ефект. 

Tronsmart Bang Max идва с мощна батерия 18 000 мАч, благодарение на която колонката може да възпроизвежда музика в продължение на 24 часа с едно зареждане (при 50% сила на звука) и до 10 часа в режим караоке. Пълното зареждане на батерията отнема около 5 часа.

Персонализирането на Tronsmart Bang Max става лесно от мобилно приложение

Преносимият говорител тежи около 5,8 кг и се доставя в комплект с 3,5-мм аудио кабел за свързване на източник на аудио през AUX порта, захранващ кабел, SoundPulse карта, ръководство за потребителя и гаранционна карта.

Животът е песен на море, с любимата музика…

Можете да купите новата парти колонка на промоция тук: Tronsmart Bang Max – за €179,99 (вместо $229,75) с подарък калъф и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. Промоцията на модела в Geekbuying ще продължи до 20 септември.

Коментари по темата: „Tronsmart Bang Max – новият парти “звяр” вече е тук”

добавете коментар...

  1. Скъпо

    За тези пари, Sony или GBL, тази китайска пръчка няма как да струва 350 лв на промоция..

Коментар