SOUNARC K1 – мощна караоке колонка 150W с два микрофона

Светещата колонка SOUNARC K1 обещава вълнуващо караоке парти

Музикалното парти никога не е било по-достъпно забавление. И това се случва, благодарение на портативните аудио колонки, които стават все по-мощни и качествени, а цените им са по джоба на масовия потребител. Днес представяме още един вълнуващ продукт в тази категория.

Компактна, мощна, водоустойчива – такава е преносимата колонка SOUNARC K1 Karaoke Party Speaker, която се предлага в момента на изключително изгодна цена от €99 след купон за отстъпка NNNESSUK1 в глобалния онлайн магазин Geekbuying, при това с безплатна доставка от европейски склад. Този аудио продукт определено заслужава внимание.

Две колонки SOUNARC K1 създават невероятно стерео шоу 300W

Въпреки малките си размери, 350х105х183 мм, и тегло от само 3,2 кг, караоке колонката е доста мощна – излъчва цели 150W качествен стерео звук. А когато бъде сдвоена с още една, ще получите невероятно 300W аудио изживяване. Едва ли се нуждаете от повече и за най-шумното парти.

SOUNARC K1 използва динамична 2.2 аудио система с два басови говорителя по 78 мм и два средно- и високочестотни по 52 мм. Колонката приема аудио безжично през Bluetooth 5.0, от USB устройство, SD карта или по кабел от стандартен 3,5 мм AUХ порт. Съвместима е безжично с популярни устройства като смартфони, таблети и лаптопи.

Колонката SOUNARC K1 е компактна, лека и лесно преносима

Силен акцент са караоке възможностите на преносимата колонка. Можете да свържете към нея безжично два микрофона, както и още един по кабел, а също и съвместима китара. Караоке партито е гарантирано с тези опции – ентусиастите имат всичко необходимо да развихрят своя талант, още повече, че колонката се доставя в комплект с два безжични микрофона.

SOUNARC K1 се позиционира и като отличен инструмент за стрийминг, тоест можете да започнете кариерата си на музикален инфлуенсър и да споделяте творчеството си с огромната аудитория на социалните мрежи.

Стриймингът е едно от типичните приложения на SOUNARC K1, наред с караоке

Освен мощна, тази аудио колонка е и доста издръжлива. Ако я пуснете с 50% сила на звука, очаквайте да ви забавлява в продължение на 18 часа, според производителя. При караоке това време намалява до 8 часа, което също е забележително постижение, благодарение на издръжливата батерия с капацитет 18000 мАч.

SOUNARC K1 е и доста атрактивна. Колонката поддържа три режима на светлинни ефекти, които буквално танцуват с музиката. Освен това е водоустойчива по стандарта IPX6. В допълнение, портативният високоговорител може да се използва като банка за зареждане на смартфон.

Преносимата колонка SOUNARC K1 може да се използва и като банка за зареждане на смартфон

Колонката е лесно преносима, тъй като разполага с удобна дръжка, а теглото от около 3,2 кг няма да затрудни никого. Управлението на говорителя е елементарно – от сензорните бутони под дръжката или с дистанционно. Колонката се захранва през стандартен Type-C порт 5V/3A. В комплекта влизат захранващ кабел, AUX кабел, дистанционно управление, два безжични микрофона, торбичка за носене и документация.

SOUNARC K1 се доставя в комплект с два безжични микрофона и дистанционно

Можете да купите портативната колонка тук: K1 Karaoke Party Speaker – на цена от €99 след купон за отстъпка NNNESSUK1 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „SOUNARC K1 – мощна караоке колонка 150W с два микрофона”

добавете коментар...

  1. Закон на Ом

    5v * 3A = 15W
    150 W ?!?!

Коментар