Tronsmart Halo 200 – караоке парти със 120W звук

Tronsmart Halo 200 е създадена за парти – удобна, функционална, с качествен звук

Преносимите Bluettoth аудио колонки направиха истинска революция в парти забавленията. Те са достъпни като цена, мобилни и освен това предлагат все по-добър и качествен звук, с възможности за караоке и развихряне на певческия и музикален талант.

Високоговорителят Tronsmart Halo 200 със 120W звук е създаден за парти и ще осигури невероятно изживяване на купонджиите. Тази преносима аудио колонка се предлага сега за €129,99 за вариант Halo 200 с 1 микрофон в глобалния онлайн магазин Geekbuying (след купон за отстъпка NNNTSMHL20M), а комплектът Halo 200 с 2 микрофона струва €139 (след купон за отстъпка NNNTSMHL20).

Преносимата колонка дава шанс на всеки да разгърне таланта си

Bluetooth колонката впечатлява с 3-лентова аудио система с мощност 120W – звукът е силен, без изкривявания и обещава поглъщащо парти изживяване. Говорителят възпроизвежда аудио в честотния диапазон 50Hz-20KHz, което го доближава до hi-fi звученето. Нещо повече, като организатор на партито, можете да сдвоите 2 такива колонки за истинско стерео чрез TWS функцията и дори да  синхронизирате над 100 високоговорителя чрез TuneConn за забавление на макс.

Какво би било партито без светлинни ефекти? И тук Tronsmart Halo 200 е на високо ниво – колонката поддържа 5 режима на осветление, които добавят желания визуален елемент към парти изживяването, вкл. за енергичен дансинг или спокойна атмосфера. От мобилното приложение Tronsmart можете да персонализирате предпочитанията си за светлинно шоу и да настроите екулайзера.

На гърба на колонката са разположение входове за микрофони и китара

Halo 200 предлага още една много практична функция – двойно възпроизвеждане. С нея можете лесно да превключвате между режимите на захранване на колонката от мрежата и на батерия. Във втория случай ще получите до 18 часа непрекъсната музика, а това означава парти цяла нощ. Батерията с капацитет 15000 mAh се зарежда за около 3,5 часа.

Това е идеална аудио колонка за караоке, с поддръжка на безжичен и кабелен микрофон. С Halo 200 ще разгърнете певческия си талант, а наличието на два входа с микрофон, единият от които може да се ползва и за китара, отваря още повече импровизаторски възможности.

Halo 200 може да се синхронизира с над 100 други колонки за неподражаемо парти

Както се очаква от такъв продукт, Halo 200 е водоустойчива по стандарта IPX4, така че партито може да е до басейна, реката или на морския бряг – колонката ще устои на водните пръски. Bluetooth връзката осигурява безжично аудио предаване от устройства на разстояние до 10 метра от колонката.

В заключение ще изтъкнем предимства на Halo 200 като мощен и качествен звук с дълбок бас от трилентовата система, функции за караоке и китара, светлинно шоу и дълъг живот на батерия. В комплекта влизат 1 или 2 безжични микрофона със силиконови протектори, кабел за зареждане, AUX кабел и документация.

От мобилното приложение можете да настройвате светлинното шоу и екулайзера

Можете да купите караоке колонката тук: Tronsmart Halo 200 Karaoke Party Speaker с 1 микрофон – за €129,99 след купон за отстъпка NNNTSMHL20M; или да изберете варианта Tronsmart Halo 200 Karaoke Party Speaker с 2 микрофона – за €139 след купон за отстъпка NNNTSMHL20. Доставката на колонката е безплатна, от европейски склад, в рамките на няколко работни дни.

Коментар