Tronsmart Halo 100 и Halo 200 – две колонки за парти на мечтана цена

Halo колонките на Tronsmart правят парти изживяването по-достъпно от всякога

Преносимите аудиоколонки направиха истински фурор в последните години. Те са изключително удобни и практични в ерата на смартфоните, защото дават желаната свобода за парти навсякъде – достатъчно е да пуснете любимите си музика от мобилното устройство и да го сдвоите с колонката през Bluetooth, за да се забавлявате на макс. Ако все още не притежавате такава джаджа, сега е чудесен момент да си направите подарък.

В момента тече голямата кампания 11.11 на глобалния онлайн магазини Geekbuying, която предхожда Черния петък. Две страхотни преносими колонки за парти се предлагат с атрактивна отстъпка – това са моделите Tronsmart Halo 100 – за €57,99 след купон за отстъпка NNNTSMHL1S и Tronsmart Halo 200 с микрофон – за €119 след купон за отстъпка NNNTSMHL20M, за които вече писахме подробно, включително и преки впечатления от музикалното изживяване с тях.

Halo 100 възпроизвежда до 18 часа музика с едно зареждане на батерията

Да припомним накратко възможностите на тези две Bluetooth колонки. Halo 100, въпреки сравнително компактния си дизайн, възпроизвежда мощен и качествен звук. Колонката има мощност 60W, честотен диапазон 40Hz-20kHz и впечатляващ дълбок бас, което я прави идеална за парти.

Halo 100 включва два 2,09-инчови средночестотни говорителя, 4,53-инчов нискочестотен, 5,6-инчов пасивен радиатор и 1,22-инчова “пищялка”. Говорителите са разположени така, че приличат на лице със светещи очи и отворена уста – смело дизайнерско решение, което ще допринесе за парти изживяването.

За истински стерео ефект просто си купете две колонки Halo 100

Струва си да отбележим вградената в колонката DSP технология SoundPulse, която подсилва ниските честоти, без да въвежда изкривяване в горната скала на честотния диапазон. Не по-малко ценна е възможността да обедините две колонки Halo 100 в стерео тандем. Така че защо да не си купите направо 2 такива колонки, изживяването си струва.

Тази колонка се предлага сега на много изгодна цена тук: Tronsmart Halo 100 – за €57,99 след купон за отстъпка NNNTSMHL1S и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работи дни.

Halo 200 ще направи незабравима почивката на море… и не само там

Ако искате още повече мощ за музикалното парти и караоке функции, тогава не пропускайте “звяра” Tronsmart Halo 200. Това е 3-лентова аудио система с мощност 120W – ще се наслаждавате на силен звук без изкривявания. Колонката, която има същия дизайн като Halo 100, но е по-голяма, възпроизвежда аудио в честотния диапазон 50Hz-20KHz, което я доближава до hi-fi звученето!

Светлинните ефекти са чудесно допълнение към качествения звук. Halo 200 поддържа 5 режима на осветление, вкл. за енергичен дансинг или за спокойна атмосфера. Можете да персонализирате светлинните ефекти, както и да настроите екулайзера на колонката удобно от мобилното приложение на Tronsmart.

С караоке функциите си, колонката Halo 200 ще разгърне таланта ви

Ако пък сдвоите две такива колонки, ще получите истинско стерео чрез TWS функцията. Екстремна атракция е опцията за синхронизиране на 100 високоговорителя чрез TuneConn функцията – това гарантира парти забавление на макс!

Halo 200 е идеална аудио колонка за караоке, като за целта поддържа безжичен и кабелен микрофон. Имайки под ръка този преносим Bleutooth говорител, ще разгърнете певческия си талант, особено като се има предвид, че единият от входовете за микрофон може да се ползва и за китара, което отваря още повече простор за импровизации.

Управлението на Halo 200 е най-лесно и удобно през мобилно приложение

Караоке колонката е достъпна изгодно тук: Tronsmart Halo 200 в комплект с безжичен микрофон – за €119 след купон за отстъпка NNNTSMHL20M и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар