4 преносими Bluetooh колонки Sounarc – за парти и караоке

Преносимите Bluеtooth колонки Sounarc осигуряват вълнуващо музикално забавление

Вече навлизаме в пролетта и забавленията на открито се завръщат. Какво по-хубаво от това да имаме със себе си преносима аудио колонка, за да се забавляваме навсякъде с любимата си музика в компанията на приятели. Днес представяме четири Bluetooth колонки с марката Sounarc на цени от 16 до 139 евро.

Най-достъпният модел е преносимият говорител Sounarc P3, който се предлага само за €16 след купон за отстъпка NNNQ6UU в глобалния онлайн магазин Geekbuying, с безплатна доставка от европейски склад.

Това е компактeн Bluetooth говорител с размери 255х87х110 мм, два драйвера по 2 инча всеки и изходна мощност 16W. Вградената батерия с капацитет 3,7V/1500mAh осигурява до 7 часа стерео възпроизвеждане на музика, в зависимост от силата на звука и светлинните LED ефекти. Зареждането на батерията отнема до 3 часа.

Портативната колонка Sounarc P3 поддържа няколко режима на светлинни ефекти

Според спецификациите на производителя, колонката възпроизвежда звук в честотния диапазон 80Hz-20KHz – доста претенциозно, нали? Можете да захраните с музика Bluetooth говорителя безжично от смартфона или друго устройство от разстояние до 10 м. Колонката е водоустойчива по стандарта IPX4.

Можете да купите портативният говорител тук: Sounarc P3 Portable Outdoor Speaker – за €16 след купон за отстъпка NNNQ6UU и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Sounarc K1 е достъпна като цена и функционална колонка за караоке

Ако сте караоке ентусиасти, за вас са следващите три модела. Първият от тях, Sounarc K1 Karaoke, се предлага за €89 след купон за отстъпка NNNLUHE. Това е портативно аудио устройство, което ще ви позволи не само да се наслаждавате на любимата си музика, но и да творите, да станете част от шоуто, благодарение на караоке функциите на Bluеtooth колонката.

Sounarc K1 е доста мощна стерео колонка – 150W, съвместима със смартфони, таблети и лаптопи за безжично възпроизвеждане на музика. Използва динамична 2.2 канална система и се предлага в комплект с 2 безжични микрофона и дистанционно управление, като е предвиден и вход за кабелен микрофон.

Sounarc K1 Karaoke се доставя в комплект с микрофони и дистанционно

Колонката е оборудвана с мощна батерия 18000 mAh, поддържа различни светлинни ефекти и стерео сдвояване с друг говорител. Възпроизвежда по 18 часа музика и до 8 часа караоке. Тук водоустойчивостта е на по-високо ниво IPX6. Налични са входове AUX, U Disk и TF Card, към които можете да свържете източници на музика, ако не предавате безжично от смартфона или компютър.

Можете да купите караоке колонката тук: Sounarc K1 Karaoke Party Speaker с два микрофона и дистанционно – за €89 след купон за отстъпка NNNLUHE и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Sounarc K2 Karaoke е мощна Bleutooth колонка 200W с функции за караоке

Най-скъпа от разглежданите колонки е Sounarc K2 Karaoke – тя струва €139,00 след купон за отстъпка NNNSK2. Срещу тази сума ще получите мощен стерео говорител 200W с динамична 2.2 канална система, два безжични микрофона, вход за кабелен микрофон и дистанционно управление.

Вградената батерия има внушителен капацитет от 24000 mAh, а различните светлинни ефекти правят парти изживяването още по-вълнуващо. В зависимост от настройките, батерията ще осигури до 24 часа възпроизвеждане на музика и до 10 часа караоке.

В комплекта на Sounarc K2 Karaoke влизат два микрофона и дистанционно

Ако сдвоите колонката с други говорители, ще получите пълноценен стереоефект за вашето парти. Устройството разполага с портове AUX, U Disk и TF Card и е водоустойчиво по стандарта IPX6. Моделът има честотна характеристика 50Hz-20kHz и приема безжично предаване на музика от разстояние до 18 метра.

Можете да купите караоке говорителя тук: Sounarc K2 Karaoke Bluetooth Speaker с два микрофона и дистанционно – за €139,00 след купон за отстъпка NNNSK2 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Sounarc A1 Karaoke и останалите караоке модели могат да зареждат мобилни устройства

И накрая, представяме модела Sounarc A1 Karaoke – преносима стерео колонка за караоке парти с мощност 80W, два пълноспектърни говорителя, два безжични микрофона и вход за кабелен микрофон на цена от само €49,00 след купон за отстъпка NNNRLRRN.

Вградената батерия има капацитет 6000mAh и осигурява до 10 часа възпроизвеждане на музика и до 7 часа в режим караоке. Колонката поддържа стерео сдвояване и различни светлинни ефекти. Разполага с портове AUX, U Disk и TF Card.

Както и останалите караоке модели, Sounarc A1 Karaoke се доставя с два микрофона

Този Bluetooth говорител приема музика безжично от разстояние до 12 метра и е водоустойчив по стандарта IPX6. Честотният му диапазон е 50Hz–20kHz. Устройството има размери 20,5×12,3×9,47 см и тежи около 1,8 кг. Зарежда се, както и останалите модели, през USB Type-C порт.

Можете да купите караоке колонката тук: Sounarc A1 Karaoke Speaker с два безжични микрофона – за €49,00 след купон за отстъпка NNNRLRRN и доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар