Tronsmart Element T6 Max – колонка с изключителен бас

Аудио колонката Tronsmart Element T6 Max e истинско бижу от компания, специалист в областта
(снимки: Мартин Банков / TechNews.bg)

През последните години Bluetooth колонките станаха много популярни сред потребителите, които търсят начини или да предадат своя вкус към музиката на останалите, или просто да се наслаждават на колкото се може по-високо ниво на това, което слушат. Към тях, естествено, спадат и ценителите на филми, които искат да създават кино атмосфера в собствения си дом.

Цената на аудио-колонките не е пречка за повечето купувачи, но тя зависи от марката и характеристиките на устройство. Малки или големи, скъпи или изненадващо достъпни, Bluetooth колоните са създадени да оживят обстановката с по-добър звук от този на мобилни устройства, компютри, телевизори. Някои дори надминават очакванията и тук ви представяме един от най-добрите модели на пазара.

Tronsmart Element T6 Max e истинско бижу от компания, специализирана в тази област. Това е мощна, водоустойчива Bluetooth колонка, която надхвърля представите за качествен звук и бас от подобно устройство, при това на цена от само €59,99 в момента (с купон за отстъпка NNNTRONT6M) в глобалния онлайн магазин Geekbuying. След като тествахме устройство, смело можем да кажем, че T6 Max дава повече стойност, отколкото е цената ѝ.

Освен това, за разлика от повечето портативни колонки, T6 Max има и тъчскрийн с различни опции, който улеснява нейното използване и дори най-старомодния човек може да се чувства по-напреднал от останалите.

Комплект и дизайн

Преминавайки към „ънбоксинга”, освен самото устройство, в кутията откриваме черна стилна торбичка, която служи за пренасяне на колонката, и два чифта кабели – AUX и USB Type-С за зареждане, които могат да се поставят в портове, защитени с капачка в долната задна част на колонката.


Колкото до самата колонка, с нейните 18 см височина и 13 см широчина, тегло малко над 2 кг и цилиндрична форма, тя стои доста солидно, а качеството на звука напълно подкрепя респектиращия ѝ външен вид. Съблазняващият черен цвят и модерният тъч интерфейс в горната част на аудио „цилиндъра” спомагат за привързаността към това модерно устройство за музикално забавление.

Характеристики

Високоговорителят има RMS мощност от 60 вата и честотна характеристика от 40Hz до 20KHz. T6 Max предлага перфектно 360-градусово аудио, готово да превземе всеки ъгъл в стаята. Невероятният звук е осигурен от 5 внимателно вградени говорителя, от които 4 отговарят за високите честоти, а петият – за най-ниските.


Прехвърляйки вниманието си към баса, това може би е най-впечатляващото качество на колонката. Макар звукът като цяло да е на най-високо ниво, басът е това, което те кара да се изолираш от околността и да се наслаждаваш на момента.

Предвидена е и възможност за промяна на режима на възпроизвеждане на звука. Наличните опции са „Балансиран”, „3D” и „Дълбок бас”. Промяната става чрез бутон, намиращ се по средата на тъч-интерфейса отгоре на колонката. Достатъчно е да го задържите поне две секунди.


Батерията има внушителен капацитет 12 000 мАч и осигурява на колонката 20 часа работа, при условие, че силата на звука не е повече от 50%. Зареждането от 0% до 100% изисква поне 6 часа.

Активиране

Активирането на колонката става чрез натискане на бутона за включване и изключване, намиращ се в долния отвор. Свързването с определени устройства също не би трябвало да създава проблеми, нужно е само да активирате Blutetooth на първоначалния източник на аудио и след това да изберете Tronsmart Element T6 Max.

Специално за мобилните устройства има и друг начин за свързване, като просто сложите съответния телефон или таблет върху тъчскрийна и след няколко секунди двете устройства ще са готови за сдвояване. Имайте предвид, че мобилното ви устройство трябва да поддържа NFC за тази процедура.


Полезна е също възможността за активиране на гласовите помощници на свързания към колонката телефон, както и за контролиране на обажданията. Това се осъществява чрез бутона, наподобяващ микрофон, намиращ се отново на тъч-панела.

Наличност и цена

Тази чудесна Bluetooth колонка е достъпна за покупка тук: Tronsmart Element T6 Max – на цена от €59,99 с купон за отстъпка NNNTRONT6M в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Доставката на продукта е безплатна, в рамките на няколко работни дни, от европейски склад на един от най-популярните в света онлайн магазини.

Мартин Банков

Мартин Банков

Коментари по темата: „Tronsmart Element T6 Max – колонка с изключителен бас”

добавете коментар...

  1. Стоян

    явно си голям майстор, почти да произвеждаш, влезли на пазара и всички в БГ ще сме доволно! Ако не , празни български приказки !

  2. Анонимен

    Това е добра новина за всички нови и стари българи.

  3. Б

    за 120 лв. няма какво да намериш с по-добър звук. Иначе може да си направиш сам, но ти си в друга категория потребител. Който търси готов продукт, това е без конкуренция.

  4. А

    Двулитров буркан не е тонколонка бе хора а и за тез пари бих си взел нещо по голямо с по добър звук и евентуално даже и да си направя един комплект боркорони и шперплат една платка БТ-аудио и ще е под $40 с супер бас и пищалки а и съббуфер.
    И откога скъпото китайско е добро

Коментар