Прецизен лазерен нивелир – многофункционален, с 16 линии

Устройства като лазерния нивелир са безценни в строителството и ремонтните работи

Лазерният нивелир е задължителен инструмент за всеки майстор в строителството. Той осигурява точна хоризонтална и вертикална база за трасиране и калибриране на вътрешни конструкции, за оформление на подови плочки, ламперии, стени, прегради и др.

Представяме ви един такъв уред на достъпна цена – мултифункционален лазерен нивелир с 16 линии, предлаган в момента изгодно за €42,79 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

Лазерният нивелир погледнат от всички страни

Това модерно устройство може да излъчва видими лазерни хоризонтални и вертикални линии – отделно или едновременно – за автоматично нивелиране. Отличава се с компактни размери, леко и удобно е за използване, пренасяне и съхранение, като така осигурява необходимата мобилност на строителните работници.

Достъпният като цена лазерен нивелир модел разполага със система за самонивелиране с точност ≤3° и извежда 16 лазерни линии – както вече споменахме, самостоятелно или всички едновременно. Използва оптично стъкло с фино предаване и ясна лазерна светлина. Ако ъгълът е над 3°, лазерната светлина ще продължи да мига и устройството ще издаде звуков сигнал, който ви напомня да ги нулирате на равна земя.

Лазерният нивелир е незаменим инструмент в строителните и ремонтни дейности

В комплекта на устройството влиза T-образната скоба със 7 мм разстояние за монтиране на стена, която има въртяща се на 360° основа и е оборудвана с механизъм за фина настройка, благодарение на което нивелирът бързо намира целта. Налична е също основа за статив с въртящ се на 360° дизайн. В комплекта са включени и други практични приспособления, като адаптер за статив за регулиране на височината, повдигаща скоба с текстура против приплъзване, държач за скоба за прозорец и стенен монтаж.

Както се очаква от подобно устройство, лазерният нивелир е водо- и прахоустойчив, подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба. Работи на батерии и покрива разстояние до 25 метра. Има размери 103х106х133 мм и тежи под 1,5 кг.

Комплектът на лазерния нивелир включва редица практични аксесоари

Лазерният нивелир е незаменим, когато е необходимо точно хоризонтално и вертикално нивелиране на вътрешни конструкции, стени и прегради, за оформление на подови плочки, ламперии, тапети, шаблони и довършително дърводелство.

Можете да купите устройството тук: мулитфункцинален лазерен нивелир – на цена от €42,79 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „Прецизен лазерен нивелир – многофункционален, с 16 линии”

добавете коментар...

  1. Станимир стоянов

    Цена с доставка по Еконт или спиди

  2. Пипо

    Цена

Коментар