Лазерен нивелир 4D 16 линии – практичен инструмент за майстора

Лазерният нивелир улеснява работата на строителните работници

Строителните работници днес разполагат с все по-модерни инструменти. Един такъв инструмент е лазерният нивелир, който е задължителен за всеки уважаващ себе си майстор – било то на домашни ремонти или на голям строителен обект. 

Ако ви липсва в арсенала лазерен нивелир, можете да се сдобиете изгодно с такъв продукт – 4D 16 Lines Laser Level се предлага сега на достъпна цена от €43,25 в онлайн магазина Cafago с безплатна доставка от европейски склад. Подходящ за поставяне на подови плочки, ламперии, тапети, шаблони, за довършително дърводелство, оформление на стени и монтаж на прегради.

Лазерният нивелир излъчва хоризонтални, вертикални и наклонени линии

Това устройство излъчва видими лазерни линии – хоризонтални, вертикални и наклонени – отделно или едновременно за автоматично нивелиране. Моделът е лесен за използване и осигурява точна хоризонтална и вертикална база за трасиране и калибриране на вътрешни конструкции. 

4D 16 Lines Laser Level се отличава с компактни размери, той е лек, удобен за пренасяне и съхранение, като така осигурява желаната мобилност на строителите. Тежи около 1,68 кг и работи на разстояние до 25 метра.

Лазерният нивелир е компактен и лек, удобен за пренасяне и съхранение

Моделът извежда 16 лазерни линии отделно или едновременно за по-фино позициониране, като използва 3° система за самонивелиране. Използва висококачествени лазерни диоди и конични огледала с висока p-прецизност, благодарение на което излъчваните лазерни линии са фини и ярки с висока точност, а яркостта може да се регулира.

Лазерният нивелир разполага със самотестваща функция за калибриране и ≤3° автоматично нивелиране. Ако ъгълът е над 3°, лазерната светлина ще продължи да мига и нивелирът ще издаде звуков сигнал, за да ви напомни да го нулирате на равна земя.

Лазерният нивелир използва 3-градусова система за автоматично нивелиране

Устройството работи на батерия, а наличният LCD дисплей позволява на майсторите да виждат ясно по всяко време оставащия капацитет на батерията. Управлението на нивелира става с удобни, устойчиви на износване бутони – за отваряне, затваряне, излъчване на хоризонтална, вертикална и наклонена линия, регулиране на яркостта. 

Лазерният нивелир се предлага заедно с дистанционно управление. В допълнение, чрез сканиране на QR код на гърба на дистанционното можете да изтеглите мобилно приложение, за да управлявате лазерния нивелир и от смартфон през безжична Bluetooth връзка. Нещо повече, предвидена е и функция за гласово управление.

Нивелирът може да се управлява удобно и с помощта на мобилно приложение

Устройството може да се монтира на стена с Т-образната скоба, която има въртяща се на 360° основа и е оборудвана с механизъм за фина настройка. Нивелирът може да се използва и със статив. С подобна конструкция, машинката може по-бързо да намери целта.

Не на последно място, лазерният нивелир е водо- и прахоустойчив. Това го прави подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба. В комплекта на устройството са включени всички необходими приспособления за монтаж и пълноценно използване.

Комплектът включва практични приспособления за използване на лазерния нивелир

Можете да купите този практичен инструмент тук: Лазерен нивелир 4D 16 линии – за €43,25 в с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „Лазерен нивелир 4D 16 линии – практичен инструмент за майстора”

добавете коментар...

  1. Любо

    Здравейте, как да си поръчам въпросният нивелир?

Коментар