Лазерен нивелир 4D 16 линии – компактен и прецизен

Този лазерен нивелир извежда 16 линии отделно или едновременно за фино позициониране

Лазерният нивелир е задължителен инструмент за специалистите в строителството и ремонтите, като може да е от голям полза и за всеки „направи си сам” ентусиаст. Тези устройства са достъпни като цена, компактни и преносими, с много висока прецизност.

На пазара се предлага изгодно в момента лазерен нивелир 4D 16 линии – устройството струва само €42,49 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад. Подходящ е за оформление на стени и подови плочки, ламперии, тапети, шаблони, довършително дърводелство, монтаж на прегради и други дейности, свързани със строителство и ремонт.

Инструментът използва висококачествени лазерни диоди и конични огледала с висока прецизност

Лазерният нивелир може може да излъчва видими хоризонтални, вертикални и наклонени линии за автоматично нивелиране – отделно или едновременно. Моделът осигурява точна хоризонтална и вертикална база за трасиране и нивелиране на вътрешни конструкции, лесен е за работа и гъвкав като сценарии на използване. Това е устройство с компактен размер, леко и преносимо с удобна кутия за носене, като по този начин осигурява желаната мобилност за всеки майстор.

Както показва наименованието му, лазерният нивелир 4D 16 извежда 16 лазерни линии отделно или едновременно за по-фино позициониране, с 3° система за самонивелиране. Използвайки висококачествени лазерни диоди и конични огледала с висока прецизност, излъчваните лазерни линии са фини и ярки с висока точност, а яркостта може да се регулируема.

Лазерният нивелир е подходящ за оформление на стени, подови плочки, ламперии, прегради и други

Моделът е оборудван със самотестваща функция за калибриране, поддържа автоматично нивелиране ≤3°, но ако ъгълът е над 3°, лазерната светлина ще продължи да мига и устройството ще издаде звуков сигнал, за да ви напомни да го нулирате на равна повърхност.

Лазерният нивелир 4D 16 се захранва от презареждаема батерия и разполага с LCD дисплей, на който ясно се вижда оставащият капацитет на батерията. Налични са няколко сензорни бутона и превключвател – за хоризонтална, вертикална и наклонена линия, както и за регулиране на яркостта на лазера според работните условия. Бутоните са устойчиви на износване, с висока чувствителност за бързо превключване на режима на линията.

Лазерният нивелир може лесно да се монтира на стена или статив

Лазерният инструмент се предлага в комплект с дистанционно управление с бутони за вертикална и хоризонтална линия, от което може лесно да се регулира и яркостта на лазерната светлина. А чрез сканиране на QR кода на гърба на дистанционното можете да изтеглите мобилно приложение за управление на основните функции на нивелира от смартфон през Bluetooth връзка. Поддържа се и гласово управление.

Лазерният нивелир 4D 16 е снабден с T-образна скоба за монтиране на стена, която има въртяща се на 360° основа и е оборудвана с механизъм за фина настройка. Нивелирът може лесно да се монтира и на статив с резба 1/4 инча за регулиране на работната височина. Адаптерът за резба от 1/4 инча към 5/8 инча улеснява монтирането.

Лазерният нивелир се управлява удобно с бутони, от дистанционно или мобилно приложение

Водоустойчив и прахоустойчив, този лазерен нивелир е подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба. Инструментът отговаря на стандарта за безопасност на лазерното лъчение, подчертават от производителя и същевременно обръщат внимание, че потребителят не трябва да се взира директно в лазерната светлина.

Можете да купите инструмента тук: лазерен нивелир 4D 16 линии – за €42,49 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар