16-редов лазерен нивелир – универсален, лесен за ползване

Лазерният нивелир осигурява точни хоризонтални, вертикални и наклонени линии

Ако търсите универсален и лесен за използване инструмент за нивелиране, устройството, което представяме тук, ще ви заинтригува с възможностите и достъпната си цена.

Многофункционалният 16-редов лазерен нивелир може да излъчва отделно или едновременно 16 хоризонтални, вертикални и наклонени линии за автоматично нивелиране. Той е лесен за работа и универсален като предназначениe – може да го използвате за оформление на подови плочки, облицовки, лепене на тапети, поставяне на шаблони, ламперия, довършително дърводелство, оформление на стени и монтаж на прегради. Цената на уреда е само €52,09 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

Комплектът на лазерния нивелир включва трипод и различни приспособления

Този инструмент осигурява точни хоризонтални и вертикални данни за трасиране и калибриране на вътрешна конструкция. Включва функция за самотест, за да се калибрира, поддържа автоматично нивелиране ≤3°, но ако ъгълът е над 3°, лазерната светлина ще продължи да мига и нивелирът ще издаде звуков сигнал, за да ви напомни да го нулирате на равна земя.

С компактни размери, лек и преносим, 16-редовият лазерен нивелир е направен с дълготраен ABS корпус, устойчив на удари и износване. Освен това е водо- и прахоустойчив по стандарта IP54.

Лазерният нивелир може да излъчва 16 хоризонтални, вертикални и наклонени линии

​Устройството използва 4 високопрецизни лазерни източника със зелена лазерна светлина на милиметрово ниво, с висока яркост, силна проникваща способност, регулируеми дебелина и яркост на линията. Освен това лазерната светлина е ясно видима както на закрито, така и на открито.​

16-редовият лазерен нивелир разполага с бутон за включване/изключване, сензорен панел с цифров екран, удобен за контролиране на количеството и яркостта на лазера, както и със сменяема батерия. Режимът на накланяне позволява да поставите инструмента под произволен ъгъл, за да направите желаните линии на накланяне, без нивелирът да издава звуков сигнал. Също така поддържа импулсен лазер в режим на накланяне.

Структурата на 16-редовия многофункционаленлазерен нивелир

Можете лесно да регулирате количеството на лазерните линии чрез кратко натискане на бутоните “V” (вертикална линия) или “H” (хоризонтална линия), продължително натискане на “*”, за да намалите яркостта, и дълго натискане на “H” за увеличаване на яркостта.

В долната част на 16-редовият лазерен нивелир има винтова резба ¼ инча за лесно свързване, например, на статив или адаптер за регулиране на работната височина на уреда. Т-образната скоба за монтиране на стена разполага с механизъм за фино регулиране на 360°, регулиране на ъгъла нагоре и надолу и регулиране напред и назад.

360-градусов изглед на многофункционалния лазерен нивелир

Скобата за повдигане на лазерния нивелир също е с регулируем дизайн на височина и има текстура против приплъзване за по-стабилно разположение. Предвиден и  държач за работа със скоба, монтирана на стена, с широк диапазон на затягане. Триподът, включен в комплекта, поддържа три регулируеми височини – максимум 1,2 м – и може лесно да се настрои според нуждите.

16-редовият лазерен нивелир може да се управлява с дистанционно, което има ергономични бутони, устойчиви на износване, с удобно захващане. Уредът се предлага с пластмасова кутия, която е лесна за пренасяне, осигурявайки мобилност, и също така е устойчива на износване и удари.

Лазерният нивелир се доставя в удобна за носене и устойчива кутия

Можете да купите уреда тук: Многофункционален 16-редов лазерен нивелир – за €52,09 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар