Swiitol C18 Pro и C24 Pro – новият бранд за лазерни гравири 

Лазерният гравир Swiitol C18 Pro е прецизен и лесен за управление

Вдъхновен от проста, но силна идея: да даде възможност на всеки да бъде артист, творец, създател. Така екипът на Swiitol започва дейност в областта на лазерните гравири. Компанията иска да размие границите между технологиите и изкуството, между машините и човешката креативност. Две нови устройства Swiitol вече са налични на пазара. 

След години на упорит труд и търсене на иновации, Swiitol пусна комплект машини за лазерно гравиране, които компанията позиционира не само като продукти с определени технически характеристики, но и като спътници в творческото пътуване на потребителите. Всеки от моделите отразява ангажимента на марката към удобството и креативността.

Следвайки своята мисия, Swiitol разработва базирани на изкуствен интелект решения за гравиране с поглед към бъдещето, в което креативността е ограничена само от въображението. Това не са просто устройства за лазерно гравиране, а инструменти, които позволяват на всеки да изрази своята креативност и да превърне идеите си в реалност. 

Двата нови модела лазерни гравири Swiitol C18 Pro и Swiitol C24 Pro потвърждават визията на компанията. В процеса на проектиране на устройствата Swiitol е следвала непрекъснато обратната връзка от потребителите, така че крайният продукт резонира с нуждите на клиентите. Ето техните отличителни характеристики:

Swiitol C18 Pro 18W

Машината за лазерно гравиране Swiitol C18 Pro 18W е устройство от типа „направи си сам” (DIY), което позволява на всеки да бъде творец. Моделът има изходна мощност от 15 до 18 W, а скоростта на гравиране достига 30 000 милиметра в минута! 

Swiitol C18 Pro съчетава иновации в дизайна и технологиите, с които всеки може да бъде творец

Размерът на лазерното петно е в диапазона от 0,08 до 0,1 мм, което съчетано с изключителна прецизност от 0,01 мм, ще ви позволи да създавате сложни и фини гравюри. Повърхността за гравиране е просторна – с размери 40х40 см, а това е предпоставка за разгръщане на творческия потенциал.

Използвайки технология с точково компресиране, лазерът с висока плътност може лесно да реже 10-мм дърво, 5-мм шперплат и 12-мм черен акрил. Swiitol C18 Pro 18W е способен също директно да гравира неръждаема стомана. За метал, керамика, стъкло и други материали скоростта на гравиране и рязане е с 40% по-висока, спрямо моделите без точково компресиране.

Swiitol C18 Pro гравира и реже прецизно различни материали, вкл. дърво и метал

Лазерният гравир се отличава с иновативен дизайн с използване на линейна плъзгаща се релса и верига на резервоара – подобна конструкция осигурява по-висока точност и стабилност на устройството. Този дизайн намалява също шума и вибрациите на машината, осигурявайки по-добра работна среда.

Панорамният филтърен протектор на Swiitol C18 Pro 18W защитава очите много добре, като филтрира 97% от ултравиолетовата светлина. Човекът, който работи с машината, и хората около него не е необходимо да носяте очила, за да гледат лазерното гравиране. Това спестява разходи и елиминира неудобството от носене на очила.

Swiitol C18 Pro използва авангарден хардуер – специално разработена дънна платка

И не на последно място, хардуерът на гравира, който включва и специално разработена дънна платка, може да се контролира без усилие чрез удобно за потребителя мобилно приложение за смартфон. Машината е съвместима със софтуер за гравиране като LaserGRBL и LightBurn, операционни системи Win XP/Win 7/Win 8/Win 10 и MAC, както и с файлови формати NC, BMP, JPG, PNG, DXF и др.

Можете да купите този лазерен гравир тук: Swiitol C18 Pro 18W Laser Engraving Machine – на ексклузивна цена от  €509,25 за ограничен период от време и безплатна доставка от европейски склад в рамките на 3-5 работни дни. Ще получите купон за отстъпка от 5% и по-добри цени, ако се абонирате за електронния магазин на Swiitol.

Swiitol C24 Pro 24W

Машината за лазерно гравиране Swiitol C24 Pro 24W, както подсказва името на модела, е по-мощно устройство – 20-24 W. Проектирана е да работи безпроблемно при стандартно захранване 220V/120W.

Swiitol C24 Pro има голяма мощност и гъвкавост за работа с различни материали

Този модел може да се ползва за сложни гравюри върху широк спектър от материали – от деликатна хартия и плат до здраво дърво, бамбук и дори еластична пластмаса.

В общи линии разликата с предходния модел 18W е в мощността. Всички останали иновации в дизайна и технологиите за прецизно гравиране са налични и в модела 24W.

Лазерът на Swiitol C24 Pro стига по-дълбоко от този на конкурентите

Можете да купите мощния лазерен гравир тук: Swiitol C24 Pro 24W Laser Engraving Machine – на ексклузивна цена от €660,14 за ограничен период от време с безплатна доставка от европейски склад в рамките на 3-5 работни дни. Припомняме, че ще получите по-добри и цени и купон за отстъпка от 5% при абониране за електронния магазин на Swiitol.

Коментар