Atomstack Maker A5 V2 – бърз и прецизен лазерен гравир

Лазерният гравир Atomstack Maker A5 V2 е модерен и достъпен като цена

Лазерните гравири вече са масово достъпен инструмент, благодарение на ниските си цени и отличните възможности, които предлагат на професионалисти, любители и “направи си сам” ентусиасти. Пример за модерно устройство на достъпна цена е моделът, който представяме тук.

Всеки може да разгърне своята креативност прецизно и ефективно с Atomstack Maker A5 V2 6W Laser Engraver – високоскоростен лазерен гравир с мощност 6W. Устройството се предлага сега на много изгодна цена от само €121 с купон за отстъпка RSOBEU3 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейски склад.

С лазерния гравир Atomstack Maker A5 V2 можете да реализирате творческите си идеи

Това модерно устройство ще ви позволи да оживите идеите си с различни материали, включително дърво, кожа, акрил, стъкло, метал, керамика и др., като осигурява висока скорост и точност на гравиране за сложни дизайни и детайлни произведения на изкуството. Същевременно скоростта на рязане на машината е с 40% по-висока от тази на обикновените модели.

Atomstack Maker A5 V2 има свеж и иновативен дизайн, който включва линейна плъзгаща се релса и верига. Този дизайн подобрява точността и същевременно оптимизира разположението на кабелния сноп. В резултат на това общата точност и стабилност на машината се подобряват, като същевременно се намаляват шумът и вибрациите.

Atomstack Maker A5 V2 има опростена конструкция и е лесен за сглобяване

Чрез интегриране на стъпковия двигател и винта движението на лазера става по-прецизно, а самият механизъм – по-издръжлив. Освен това, A5 V2 е оборудван с нов панорамен защитен капак на филтъра, който ефективно предпазва очите ви, като филтрира 97% от ултравиолетовата светлина – това ще ви позволи да наблюдавате процеса на лазерно гравиране без нужда от очила.

Atomstack Maker A5 V2 използва най-новите технологии за постигане на производителност и точност. Със скорост на гравиране от 24000 мм/мин, моделът предлага 2 пъти по-високо бързодействие от масовите гравири, което го прави подходящ както за производствени приложения, така и за крайни потребители.

Управлението на Atomstack Maker A5 V2 може да се управлява удобно и с мобилно приложение

Голямата работна площ на машината от 400×400 мм осигурява достатъчно творческо пространство за различни проекти. Въвеждането на нов източник на светлина с фокусно разстояние от 50 мм подобрява способността за рязане, ефективността и прецизността на гравира.

В допълнение, Atomstack Maker A5 V2 е оборудван с ново устройство за фокуса, което предлага прецизна настройка и позволява работа с материали с различна дебелина. Благодарение на усъвършенствана технология, фокусната област на лазера е намалена до 0,05х0,05 мм, което позволява на гравира без усилие да реже дърво с дебелина 10 мм и черен акрил с дебелина 12 мм.

Atomstack Maker A5 V2 гравира с изключителна скорост от 2400 мм/мин

Лазерният гравир е съвместим с популярен софтуер като LaserGRBL и LightBurn и поддържа популярните операционни системи, включително Windows и Mac. Контролът с мобилно приложение предлага удобен за потребителя интерфейс с библиотека с материали, функции за проектиране и стабилен контрол на връзката. Налични са и множество допълнителни аксесоари за подобряване на възможностите на машината.

В заключение, Atomstack Maker A5 V2 е високоскоростен лазерен гравир, с модерна технология и висока мощност 6W. Това е инструмент за професионалисти и любители, с чиято помощ те могат да създават сложни дизайни и маркировки върху различни материали.

За Atomstack Maker A5 V2 са налични множество практични аксесоари

Можете да купите лазерния гравир тук: Atomstack Maker A5 V2 6W Laser Engraver – за €121 с купон за отстъпка RSOBEU3 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар