Безжични LED принтери на Brother печатат цветно и безшумно

Новите LED принтери поддържат автоматичен двустранен печат, имат капацитет за хартия от 250 листа и автоматично подаващо устройство за 50 листа (снимка: Brother)

Brother пуска нова гама цветни, безжични LED принтери за дома и малките офиси. Всяко устройство е създадено да работи безшумно, като същевременно предлага бърз и качествен печат, съобщиха от компанията.

Безшумните LED принтери могат да отпечатат до 26 пълноцветни страници в минута без компромис в качеството, което ги прави ефективни за работа с настолен компютър.

С автоматичен двустранен печат, капацитет за хартия от 250 листа и автоматично подаващо устройство (ADF) за 50 листа, потребителите на тези устройства могат да изпълняват няколко задачи едновременно без прекъсване, като така повишават продуктивността си.

Новите принтери на Brother снижават разходите, благодарение на големия капацитет на тонера и отделния барабан – така посрещнат нуждите от печат с по-голям обем, намалявайки честотата на смяна на консумативи.

LED принтерите на Brother отпечатат до 26 пълноцветни страници в минута
(снимка: Brother)

Предвид непрекъснато променящото се законодателство относно поверителността и сигурността на данните, LED гамата поддържа новите функции за защита на потребителските данни според индустриалните стандарти с трислойна сигурност на всяко едно ниво – устройство, мрежа или документ.

Новата цветна LED гама е съвместима с EcoPro – гъвкавата абонаментна услуга за тонер на Brother, която помага на потребителите в дома и малкия офис да спестят пари за печат и да се възползват от автоматизирани доставки на тонер касети до вкъщи или офиса. Три от принтерите се предлагат с 4-месечен безплатен пробен абонамент за EcoPro.

Цветните безжични устройства предлагат набор от опции за свързване, включително гигабитов Ethernet, 5 GHz Wi-Fi или USB поддръжка, от офиса или в движение с мобилното устройство. Опцията за USB свързване поддържа бърз и директен печат от USB драйв без нужда от компютър.

Всяко устройство от новата LED гама е създадено да работи безшумно
(снимка: Brother)

Новата гама цветни LED принтери вече са налични в търговската мрежа у нас от партньорите на Brother.

Коментари по темата: „Безжични LED принтери на Brother печатат цветно и безшумно”

добавете коментар...

  1. Чавдар

    Нищо не разбрах, Брадър пуснали някакви нови принтери, нито модел, нито някаква инфромация как да разберем кои са тези нови модели.

Коментар