MSI Claw – първа портативна конзола с Meteor Lake

Claw увеличава FPS и предлага плавна и потапяща игра дори с AAA заглавия 
(снимка: MSI)

Устройство за игра, което маркира нова ера в портативните геймърски преживявания, показа тайванският производител MSI на изложението CES 2024 в Лас Вегас.

Захранвана с Intel Core Ultra процесори и технология Intel XeSS, портативната конзола Claw увеличава значително FPS (кадровата честота) и предлага плавна и потапяща игра дори с AAA заглавия.

Claw е снабдена с термална технология MSI Cooler Boost Hyperflow, при която вътрешни потоци насочват въздуха за охлаждане на компонентите, за да гарантират оптимално игрово преживяване в дланите на ръцете на потребителите.

MSI Claw поставя нов стандарт и със своята 53Whr батерия, която осигурява впечатляващите 2 часа игра при пълно натоварване. Това позволява на геймърите да се насладят на удължени сесии, без да се притесняват, че ще останат без ток.

Claw има 7-инчов Full HD тъч дисплей с честота на опресняване до 120 Hz
(снимка: MSI)

Със своя изцяло нов, приятелски дизайн на потребителския интерфейс, наречен MSI Center M, Claw осигурява интуитивна платформа за лесен достъп до важни функции и настройки. Бързият старт на игрите и мигновеният достъп до платформата улесняват инсталацията и свалянето.

Claw поддържа също MSI APP Player, който предлага не само Windows игри, но и достъп до мобилни Android игри.

Ергономично оптимизирана комфорт и прецизност, Claw е проектирана да пасне на естествените контури на ръката, за да осигури интуитивно геймърско преживяване за потребители с всякакви размери ръце. Със 7-инчов Full HD тъч дисплей и честота на опресняване до 120 Hz MSI, Claw обещава впечатляваща графика и отзивчива гейм среда.

Коментар