Илон Мъск се оплака от Microsoft и Windows

С покупката на нов Windows лаптоп Илон Мъск трябваше да създаде акаунт в Microsoft
(снимка: Elon Musk / X)

Илон Мъск си купи нов лаптоп с Windows, но не е доволен от изискванията на Microsoft. „Не мога да го използвам, докато не създам акаунт в Microsoft. Това не е готино от страна на Microsoft”, заяви той в социалната мрежа X.

В поредния си туит собственикът на X се възмущава от изискването да създаде акаунт в Microsoft при настройване на новия си лаптоп.

„Току-що купих нов лаптоп и не мога да го използвам, докато не създам акаунт в Microsoft, което също означава да дам на техния изкуствен интелект достъп до моя компютър!”, сподели Мъск.

„Не е правилно. Преди това имаше опция за пропускане на влизане в системата или създаване на акаунт в Microsoft. И вие ли сблъсквате с това?”, обръща се той към последователите си в социалната мрежа.

В друго съобщение Мъск отново цитира себе си и добавя: „Това не е готино от страна на Microsoft”.

Междувременно, миналата седмица се появиха информации, че старите персонални компютри, съвместими с Windows 11, ще бъдат принудително актуализирани до версия Windows 11 23H2.

Коментари по темата: „Илон Мъск се оплака от Microsoft и Windows”

добавете коментар...

  1. XZ-18C Mask

    Да си качи астра ильонка, за да чета постове от х трябва да си направя профил, че и да съм влизал всеки месец, за да не го изтрие. И този го водят най-богатия умник.

  2. Anonymous

    Чукча не читатель, чукча писатель!

  3. jj

    Noob! И тва ми било гений…

  4. Dimitar

    oobe\BypassNRO

  5. Българин

    Има опция да се направи с локален акаунт ама трябва да се чете преди да се пише…

Коментар