А1 обяви редица бонуси до края на годината

Абонатите на А1 могат да избират различни бонуси според услугите, които използват
(източник: CC0 Public Domain)

Клиентите на А1 България могат да ползват редица бонуси до края на 2024 г., като заявят „Бонуси на MAX” през мобилното приложение Моят А1 или неговата уеб версия на А1.бг, съобщиха от телеком оператора.

До 31 март клиентите на А1 могат да избират от неограничени МВ на максимална скорост, неограничени национални минути, достъп до 200+ ТВ канала, до 300 Mbps домашен интернет и ваучер за 50 лева отстъпка при закупуване на устройство в брой. Бонуси на MAX ще важат за частни клиенти с услуга на абонамент от оператора и за бизнес клиенти, които не се обслужват от акаунт мениджър.

Абонатите могат да избират от различни бонуси според услугите, които използват. Клиентите на мобилни услуги могат да заявят неограничен трафик на максимална скорост в най-бързата мобилна мрежа в България и неограничени национални минути. Тези на фиксирани услуги ще имат избор от достъп до 200+ ТВ канала и домашен интернет с до 300 Mbps скорост на сваляне.

За клиентите ще бъде наличен и ваучер за 50 лева отстъпка за закупуване на устройство в брой от A1.bg или от магазин на оператора. Бонусите могат да се заявят до 31 март и ще могат да се използват до 31 декември 2024 г. Абонатите на А1 могат да ги активират чрез профила си в платформата за самообслужване Моят А1.

„Бонуси на MAX” включват неограничени MB, минути за разговори, телевизия, интернет и ваучери за устройства (снимка: A1 България)

Всеки клиент може сам да избере бонусите според броя услуги, които използва. След като потребителят отвори приложението Моят А1 или неговата версия на A1.bg, на началния екран ще види банер за кампанията. Когато кликне на него, ще се зареди падащо меню, от което може да избере услуга от профила си, за която да заяви бонус.

В случай че даден потребител ползва повече от една услуга на абонамент, тогава ще може да активира повече от един бонус. Например, ако има три услуги, които отговарят на условията на кампанията, ще може да активира бонуси за всяка от тях.

Платформата Моят А1 осигурява на потребителите пълен контрол на услугите, полезни известия, плащане на сметки и преглед на детайлна информация, подаване на сигнали за технически затруднения с фиксирани услуги и други.

Моят А1 позволява също на клиентите да намалят своите месечни такси. Операторът дава до 2 лева отстъпка от сметката или до 1 000 МВ, спрямо използваната тарифа, за всяка платена сметка през Моят А1.

Коментар