Swiitol E24 Pro – нов лазерен гравир „всичко в едно”

Лазерният гравир Swiitol E24 Pro е машина “всичко в едно” за професионалисти и ентусиасти

Машините за лазерно гравиране стават все по-достъпни като цена и същевременно по-функционални и лесни за използване. Нов модел на компанията Swiitol прави лазерното гравиране още по-масово занимание. Вижте предимствата на тази машина.

И професионалисти, и ентусиасти могат да се възползват от Swiitol E24 Pro 24W – машина за лазерно гравиране „всичко в едно” за всеки, който се интересува от прецизна изработка или професионално гравиране. При това на много конкурента цена – можете да я купите за €427,79 директно от сайта на производителя, с безплатна доставка от европейски склад.

Какво отличава тази машина в света на лазерните гравири? Swiitol E24 Pro не е просто поредният лазерен гравир на пазара. На първо място, тя е изключително лесна за използване дори от начинаещи потребители, тъй като идва с готова за употреба, интегрирана структура от алуминиева сплав – достатъчно е само да поставите лазерната глава в основната рамка и да свържете машината към захранващата мрежа.

На следващо място ще изтъкнем усъвършенстваната технология със син лазер с мощност 24W, която позволява направата на сложни дизайни върху различни материали. Освен това Swiitol E24 Pro се отличава с висока ефективност – тя гравира и реже с 40% по-бързо от обикновените модели, със скорост до 36000 мм/мин., като така ще ви спести време, но не за сметка на качеството.

Swiitol E24 Pro идва с ултрафин лазер с мощност 24W и прецизно насочване

Ултрафиният лазерен фокус е способен да реже дебели материали, като 17 мм дърво, например. Подобрени са не само скоростта и дебелината на рязане, но и разсейването на топлината. Минимизирани са и вибрациите, като всичко това осигурява стабилна, висока производителност и прецизно гравиране с размер на точката 0,06×0,06 мм.

Swiitol E24 Pro използва иновативен задвижващ механизъм с верига за проводниците, който допринася за по-плавната работа на машината. А позиционирането с червен светлинен кръст осигурява точна настройка на обхвата на гравиране. С тази машина можете да обработвате най-различни материали, вкл. дърво, акрил, керамика, стъкло и др. Работната площ има размери 365×305 мм

Swiitol E24 Pro гравира със скорост 3600 мм/мин, много по-бързо от обикновените машини

Мощна 32-битова дънна платка поддържа различни разширени функции. Но особено важни за функциите за безопасност. Предвиден е, например, бутон за аварийно спиране и други защитни функции като заключване и аларма за по-безопасна работа при гравиране. А филтърът за защита на очите спира 97% от UV светлината.

Swiitol E24 Pro е съвместима с различни компютърни платформи, поддържа множество файлови формати и може да се управлява с популярен софтуер за гравиране като LaserGRBL и LightBurn. За по-удобен контрол на машината може да използвате приложението BURNLAB.

Swiitol E24 Pro е съвместима с различни операционни системи, приложения и файлови формати

Важно е, разбира се, да спазвате предпазните мерки при работа с машината – като използване на защитно покритие и носене на очила, когато е необходимо. Освен това лазерната машина не е подходяща за рязане на прозрачен акрил без специална подготовка, предупреждава производителят.

Swiitol E24 Pro е проектирана да обслужва широк спектър от потребители, от начинаещи в изработката до професионалисти в дизайна и производството, а също и за преподаватели и инструктори. Комбинацията от лекота на използване, прецизност и гъвкавост я правят привлекателна опция за всеки, който се интересува от лазерно гравиране – за персонализирани подаръци, домашен декор, артистични проекти, прототипи или уникални дизайнерски елементи.

Swiitol E24 Pro може да гравира широк спектър от материали за най-различни цели

Можете да купите лазерния гравир тук: Swiitol E24 Pro 24W – за €427,79 директно от сайта на производителя, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. Ако се абонирате за бюлетина на онлайн магазина, ще получите купон за 5% отстъпка.

Коментар