Swiitol C24 Pro 24W – мощен, бърз и прецизен лазерен гравир

Swiitol C24 Pro 24W е високоскоростно устройство, с мощен, прецизен лазер 24W

Лазерните гравири стават все по-усъвършенствани и достъпни като цена. От напредналите характеристики на тези устройства могат да се възползват както професионалистите, така и ентусиасти за своите проекти. Представяме един нов модел на Swiitol с отлични параметри.

На изгодна цена от €359,00 се предлага лазерният гравир Swiitol C24 Pro 24W – моделът е наличен в глобалния онлайн магазин Tomtop с купон за отстъпка SWC24PR и безплатна доставка от европейски склад. Това е високоскоростно устройство, с мощен, прецизен лазер 24W за гравиране на различни материали, вкл. дърво, метал, керамика, стъкло и др.

Новата структура на Swiitol C24 Pro подобрява стабилността и прецизността, намалява шума и вибрациите

На първо място ще изтъкнем двойно по-високата скорост спрямо конкурентни модели. Моделът поддържа гравиране със скорост 30000 мм/мин, благодарение на което професионалисти и индивидуални потребители могат да подобрят ефективността на работата си и да съкратят времето за производство.

Swiitol C24 Pro 24W идва с чисто нова структура. Дизайнът с линейна плъзгаща се релса и верига на резервоара за оптимизиране на разположението на кабелния сноп подобряват стабилността и прецизността на машината. Тази конструкция намалява шума и вибрациите, осигурявайки по-добра работна среда. Голямата площ за гравиране от 400×400 мм отговаря на различни нужди на потребителите.

Swiitol C24 Pro 24W гравира различни материали, вкл. дърво, метал, керамика, стъкло и др.

Способността за рязане е подобрена с използването на нов лазерен източник с фокусно разстояние от 50 мм. Това повишава също качеството и прецизността на рязане. В допълнение, устройството поддържа многоцветно гравиране върху неръждаема стомана, което го прави особено привлекателен за професионалистите.

Swiitol C24 Pro 24W е оборудван и с чисто ново устройство за фокусиране, което може да регулира фокуса по-точно. Това не само подобрява качеството на рязане, но също така прави рязането по-лесно и удобно. Нещо повече, фокусиращите модули могат да поемат материали с различна дебелина.

Ултра-фината лазерна фокусна зона на Swiitol C24 Pro е намалена до 0,08×0,01 мм

Лазерният гравир на Swiitol се възползва от възможностите на второ поколение APP, включително библиотека с материали за модел на рязане, богати дизайнерски функции и стабилен контрол на връзката. Благодарение на това, потребителите могат да работят с машината за лазерно гравиране по-удобно, подобрявайки ефективността на работа и качеството на рязане.

Swiitol C24 Pro 24W е оборудван с 32-битова дънна платка, която може да обработва повече поточни единици и данни по-бързо, което води до значително повишаване ефективността на работа. Машината е съвместима с популярни софтуери за гравиране като LaserGRBL и LightBurn, поддържа операционни системи Windows и Mac и файлови формати за гравиране като NC, BMP, JPG, PNG, DXF и др.

Swiitol C24 Pro се възползва от възможностите на второ поколение APP

Производителят изтъква и подобрената точкова технология с двойна компресия. Ултра-фината лазерна фокусна зона е намалена до 0,08×0,01 мм. Лазерът с висока плътност може лесно да изреже 20 мм дърво, 12 мм акрил и 10 мм MDF чрез множество разрези. Освен това може директно да гравира неръждаема стомана, керамика, стъкло и други материали.

Swiitol C24 Pro 24W разполага с вграден винтов прът вместо комбиниран съединител. Стъпковият двигател и винтовият прът са интегрирани, което прави движението на лазера по-прецизно и свързването по-издръжливо.

За лазерния гравир Swiitol C24 Pro 24W са достъпни и разнообразни аксесоари

Не на последно място гравирът идва с нов дизайн на филтъра за защита на очите. Панорамният филтър протектор предпазва очите, като филтрира 97% от ултравиолетовата светлина. Не е необходимо операторът на машината и хората около него да носят очила, за да гледат лазерното гравиране. Това не само спестява неудобството от очилата, но и намалява разходите.

Можете да купите лазерния гравир тук: Swiitol C24 Pro 24W Laser Engraver – за €359 с купон за отстъпка SWC24PR и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар