А1 обяви 50% отстъпка на плановете Unlimited

Потребителите на А1 имат неограничени възможности за разговори и интернет, както и до 3 дигитални услуги по избор без допълнително заплащане (снимка: A1 България)

През април потребителите на А1 могат да вземат нов мобилен план Unlimited M, L и Ultra с промоционална отстъпка от 50% за първите шест месеца на договора, съобщиха от телеком оператора.

Специалните условия важат за сключване на нов или преподписване на съществуващ абонамент. Клиентите ще могат да общуват и сърфират в най-бързата мобилна мрежа в България (според Ookla) неограничено на цени, започващи от 17,50 лева на месец за първите шест месеца от договора.

Иновативният подход на А1 позволява на потребителите да включват в мобилните си тарифи до 3 дигитални услуги по избор и да ги използват без допълнително заплащане за до 24 месеца от подписване на договора.

Клиентите имат богат избор – могат да добавят към плана си абонаменти за ТВ и стрийминг платформи като Netflix, HBO MAX, A1 Xplore TV GO.

Услугите включват също ексклузивно спортно съдържание в каналите MAX и Diema Xtra, както и аудио книги от Storytel, образователни платформи Bell.bg и е-просвета, медийно съдържание и др.

Коментар