Genesis Thor 230 TKL – тиха механична клавиатура за игри

Клавиатурата Thor 230 TKL е базирана на затворен (неплаващ) дизайн на клавишите
(снимка: Genesis)

Полският бранд за гейминг периферия Genesis обяви нов модел механична клавиатура. Thor 230 TKL идва с патентован дизайн, съчетаващ 3-пинови гнезда за бърза смяна на суичове, клавиши с двойно впръскване, висококачествени смазани стабилизатори и шумозаглушителна пяна, като освен това е съвместима не само с PC, но и с PS5, PS4, Xbox Series X | S и Xbox One X | S конзоли без нужда от допълнителни адаптери.

Genesis Thor 230 TKL е клавиатура, базирана на затворен (неплаващ) дизайн на клавишите, който се характеризира с дълбоко поставяне и обвиване на суичовете от всяка страна. Това не само осигурява по-голяма стабилност на клавишите, но също така намалява ефективно шума.

В допълнение, клавиатурата е снабдена с пяна, която абсорбира вибрациите и редуцира звука, причинен от силни удари по клавишите. Благодарение на тези характеристики Thor 230 TKL работи приблизително 20% по-тихо от други механични клавиатури с идентични суичове.

Thor 230 TKL се характеризира с дълбоко поставяне и обвиване на суичовете от всяка страна
(снимка: Genesis)

Системата за заглушаване прави клавиша за интервал на Genesis Thor 230 TKL до 40% по-тих от стандартните Space клавиши. Дизайнът на клавиатурата включва специален канал за прокарване на кабела в различни посоки и противоплъзгащи се крачета с регулиране на наклона на две нива. Удобството на клавиатурата се подобрява и от фабрично смазаните стабилизатори.

Моделът се предлага в няколко варианта с различни суичове. Налични са линейни Outemu Red или тактилни Outemu Brown и Panda, които се отличават с висока динамика, плавно движение и издръжливост от 50 милиона клика. Hot Swap технологията позволява лесна смяна на механизма от компании като Outemu, Akko или KTT.

Thor 230 TKL се предлага в няколко варианта с различни суичове
(снимка: Genesis)

Клавишите на Genesis Thor 230 TKL са изработени от ABS пластмаса с технология Double Injection. Това гарантира не само отличен печат на символите и висока устойчивост на абразия на надписите, но също така осигурява възможно най-доброто RGB визуализиране. Thor 230 TKL предлага напълно адаптивна Prismo Effect подсветка с 16 милиона цвята и 25 режима, включително изцяло нов режим на еквалайзер.

Коментар