Смарт часовници Samsung и Huawei с отстъпка до 100 лв. от А1

Смарт часовници от сериите Samsung Galaxy Watch6 и Huawei Watch GT 4 в различни размери и цветове са достъпни на промоция този месец от А1 (снимка: А1 България)

А1 предлага селекция смарт часовници от популярните марки Samsung и Huawei на промоционални цени в брой с мобилен тарифен план Unlimited до края на април. Сред предложенията са модели от сериите Samsung Galaxy Watch6 и Huawei Watch GT 4 в различни размери и цветове. 

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm LTE Silver е за потребители, които се нуждаят от смарт часовник с по-голям екран и по-тънка рамка. Устройството е снабдено с 30% по-голям дисплей и 15% по-тънка рамка, което прави по-лесно и приятно използването на екрана при докосване, плъзгане и гледане на изображения.

Стъклото от сапфирен кристал, с което разполага дисплеят, е още една от силните характеристики на часовника. Той разполага с качествено покритие с високи рейтинги и сертификати за защита, което го прави подходящ и за екстремни преживявания и спорт.

До края на месеца Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm LTE Silver е наличен с отстъпка от 100 лева за 679,99 лева в брой с мобилен план Unlimited S от А1.

По-малкият по размер модел Samsung Galaxy Watch6 40mm LTE Gold се предлага през април на промоционална цена от 529,99 лева в брой с план Unlimited. Смарт часовникът е подобрен спрямо предходните модели на марката, като осигурява по-голям екран и тънка рамка, както и още по-тънък корпус.

Сред някои от впечатляващите функции на този модел са стъклото от сапфирен кристал, по-бързият процесор и детайлната информация за проследяване на съня и здравните показатели.

(снимка: А1 България)

За почитателите на Huawei смарт устройства част от селекцията е моделът Huawei Watch GT4 46mm Black, който този месец може да бъде закупен с отстъпка от 100 лв. и с Unlimited план от А1. Смарт часовникът разполага със стилен корпус от неръждаема стомана и поддържа живот на батерията до 2 седмици.

Освен всички функции, даващи възможност за следене на здравните показатели, Watch GT4 е снабден и с AI Running Plan, който помага на потребителя да персонализира изживяването при тренировка. С подобренията при проследяването на маршрута, този интелигентен алгоритъм повишава точността на сигналите с 30% и независимо дали тича или се разхожда, неговият собственик може да следи точно пътя. Умният часовник може да бъде закупен от А1 с план Unlimited S срещу 399,99 лева в брой.

Huawei Watch GT4 41mm Light Gold е друга версия на този модел от Huawei, който предлага на дамите панел, наподобяващ златен пръстен, и нежна каишка от неръждаема стомана. Моделът е с по-малък и елегантен корпус, с вид на бижу, но в същото време осигурява здравина и удобство. Този месец цената на смарт часовника е 499,99 лева в брой с план Unlimited S от А1.

През целия месец април селекцията от смарт часовници на Huawei и Samsung ще бъде достъпна за закупуване както в магазините на А1, така и на A1.bg. Сред предложенията има богат избор от размери на корпуса, както и цветове и материали на каишката. Офертата е валидна до изчерпване на наличностите.

Коментар