Swiitol C18 Pro 18W – три пъти по-бърз лазерен гравир

С голямата си площ за гравиране, Swiitol C18 Pro ще отговори на различни нужди

На силно конкурентния пазар за лазерни гравири скоростта е ключово предимство наред с други технически характеристики като прецизност, например. С три по-висока скорост спрямо останалите масови гравири се отличава един нов играч на пазара, който представяме тук.

Стъпвайки на нова технология, Swiitol C18 Pro 18W Laser Engraving Machine постига високоскоростно гравиране от 30000 mm/min. Този изключително бърз модел се предлага изгодно за €289 с купон за отстъпка SW18PR в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

Иновативният дизайн подобрява ефективността на работа и точността на гравиране

Разглежданият лазерен гравир ще отговори на нуждите както на ентусиасти и индивидуални професионалисти, така и на потребители от индустрията, които търсят решение за подобряване на ефективността на работа и съкращаване на времето за производство. Голямата площ за гравиране от 400×400 mm ще отговори на различни нужди на потребителите.

Swiitol C18 Pro идва с чисто нова структура – използва линейна плъзгаща се релса и дизайн с верига, за да подобри точността и да оптимизира разположението на кабелния сноп. Така гравирането става по-стабилно и точно, а освен това подобно конструктивно изпълнение намалява шума и вибрациите на машината, което означава по-приятна работна среда.

Със скорост 30000 mm/s, този лазерен гравир е 3 пъти по-бърз от обикновените модели

Нов източник на светлина с фокусно разстояние 50 mm подобрява способността за рязане, качеството и прецизността на устройството. Лазерният гравир поддържа многоцветно гравиране върху метал от неръждаема стомана, което го прави идеален за професионалисти, които искат да разгърнат творческия си потенциал.

Swiitol C18 Pro е оборудван с чисто ново устройство за фокусиране, което регулира фокуса по-точно. Иновативният дизайн не само подобрява качеството на рязане, но прави гравирането по-лесно и удобно. Освен това фокусиращите модули на Swiitol могат да поемат материали с различна дебелина.

Интегрираните стъпков двигател и винтови прът правят движението на лазера по-прецизно

Машината използва усъвършенствана технология за точково свързване с двойна компресия. Ултра-фината лазерна фокусна зона е намалена при този модел до 0,08х0,08 mm. Лазерът с висока плътност може лесно да изреже 18 mm дърво, 11 mm акрил и 6 mm MDF чрез множество разрези, директно да гравира огледална неръждаема стомана, метал, керамика, стъкло и др. Скоростта на гравиране и рязане е с 40% по-висока от тази на моделите без точково компресиране.

Swiitol C18 Pro е оборудван с нова 32-битова дънна платка, която е способна да обработва по-бързо и повече данни. Устройството е съвместимо с различни софтуери за гравиране, вкл. LaserGRBL и LightBurn, и поддръжка популярните файлови формати NC, BMP, JPG, PNG, DXF и др.

Уникалният лазерен модул 18W реже по-дълбоко и по-прецизно

Лазерният гравир използва второ поколение APP контрол, включително библиотека с модели за рязане, богати дизайнерски функции и стабилен контрол на връзката. Това позволява на потребителите да работят с машината по-удобно, подобрявайки ефективността на работа и качеството на рязане.

Swiitol C18 Pro разчита на вграден винтов прът вместо на комбиниран съединител. Стъпковият двигател и винтовият прът са интегрирани, което прави движението на лазера по-прецизно.

Swiitol C18 Pro гравира директно различни материали, вкл. дърво, стомана, метал, акрил и др.

Не на последно място, моделът идва с нов дизайн на филтъра за защита на очите. Панорамният филтър-протектор предпазва очите много добре, като филтрира 97% от ултравиолетовата светлина. Операторът на машината и хората наоколо не е необходимо да носят очила, докато наблюдават процеса на лазерно гравиране, като така си спестяват разходи и неудобство.

Можете да купите бързия лазерен гравир тук: Swiitol C18 Pro 18W Laser Engraving Machine – за €289 с купон за отстъпка SW18PR и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар