Bluetooth Tracker – намира домашни любимци, ключове и други вещи

Този Bluеtooth тракер е безценен, когато трябва да намерите котката си

На всеки се случва да забрави къде е оставил ключове, портмоне или в най-лошия случай – да изгуби от поглед домашния си любимец. За щастие, съвременните мобилни и безжични технологии ни позволяват лесно да намерим ценните неща. Ако имате iPhone, устройството, което представяме тук, може да се окаже изключително практично допълнение.

Става въпрос за Bluеtooth Tracker – малка джаджа, която ще ви помогне да намерите следите на любимата си котка, ключа за колата или портфейла. Комплект от четири такива iOS-съвместими устройства с размерите на монета се предлага сега изгодно само за €16,73 в глобалния онлайн магазин Cafago.

Bluеtooth тракерът е малък, с размерите на монета, и лек – тежи само 10 грама

Малката, кръгла Bluetooth джаджа работи с мрежата за глобално търсене Apple Find My, която притежателите на iPhone познават много добре. С функцията за глобално позициониране на проекта Airtag можете лесно да намерите вашите изгубени вещи навсякъде по света, стига да имате устройство на Apple.

Bluеtooth Tracker е екологичен и издръжлив, направен от ABS материал, и се поставя на домашния любимец или на всеки предмет, който искате да проследите в случай, че забравите къде е. Сменяемата батерия CR2032 с капацитет 230 mAh и размер колкото монета поддържа устройството в готовност за период от 5 до 12 месеца.

Сменяемата батерия на Bluеtooth тракер ще издържи от 6 месеца до 1 година

За да се възползвате от удобството на това устройство, няма нужда да изтегляте какъвто и да е софтуер. Просто отворете връзката в софтуера за търсене на вашия iPhone и тракерът ще издаде подканващ звук, за да ви помогне бързо да намерите вещите, които търсите. Bluеtooth Tracker работи с версия 5.2 на безжичния интерфейс.

Чрез Items Tag на приложението за намиране (Find My), вграденият високоговорител на Finein Tag може да възпроизведе звук със сила 60~70dB, за да посочи местоположението на предмета. Това ще ви позволи лесно да намирате предмети на близко разстояние.

Bluеtooth тракерът ще облекчи живота ви, когато търсите нещо

Проектът Airtag, който обезпечава работата на Bluеtooth тракера и функцията Find My, е преминал MFi сертификация на Apple, гарантираща качеството и безопасността на решението.

Bluеtooth Tracker се доставя в цвят по избор – бял или черен – и е съвместим с Apple устройства под управление на iOS14.5 или iPadOS 14.5 и по-нови версии. Има размери 9,2х35,5 мм с рамката и тежи само 10 грама. Комплектът включва 4 броя тракери.

Четири броя на Bluеtooth тракера може да са ваши на символична цена

Можете да купите устройството тук: Bluetooth Tracker Keys Finder and Item Tracker 4-Pack – на цена от само €16,73 и безмитна доставка от глобалния онлайн магазин Cafago.

Коментар